Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συνεδριάζει η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλεξάνδρειας στις 23 Φεβρουαρίου 2011. Η πρόσκληση που δημοσιοποιήθηκε είναι η εξής:
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας την 23η του μηνός..Φεβρουαρίου του έτους 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
1. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος για το κατάστημα της κ. Σίμου Αλεξάνδρας του Αθανασίου.
2. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος για το κατάστημα του κ. Παντόπουλου Χρήστου του Αθανασίου.
3. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατ/μα του κ.Δαλιγκάρου Δημοσθένη.
4. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατ/μα της κ. Μαντζίλα Καλλιόπης του Χριστόδουλου.
5. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατ/μα της κ. Παύλου Ανθής του Γεωργίου.
6. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατ/μα της εταιρίας «Βασιλικής Σαρηκυριακίδου & ΣΙΑ Ε.Ε.»7. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατ/μα του Τολιόπουλου Μιχαήλ του Αθανασίου.
Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Γκαβαρδίνας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: