Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ Ν: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ

Για το φλέγον θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μιλάει ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Ν. Γκαβαρδίνας στα ΧΡΟΝΙΚΑ.
Στόχος της νέας διοίκησης αλλά και δική μου βούληση ως αρμοδίου αντιδημάρχου είναι να μπει μια τάξη, να επικρατήσει η λογική και με συνεργασία να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, μπαρ κλπ), είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο..αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γκαβαρδίνας. Ο αντιδήμαρχος αντιλαμβανόμενος το βαρύ φορτίο που έχει αναλάβει στον τομέα αυτόν και γνωρίζοντας ότι θα αναγκαστεί να συγκρουστεί με κατεστημένες νοοτροπίες και οι οποίες προκαλούν αντιδράσεις χρόνια τώρα από τους πολίτες που βλέπουν να καταλαμβάνονται τα πεζοδρόμια από τις καρέκλες των καταστημάτων, την ηχορύπανση που δεν τους επιτρέπει πολλές φορές να κοιμηθούν και πολλά άλλα, είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί για να διορθωθεί η κατάσταση.
Μια κατάσταση που όντως είναι δυσάρεστη με κύριους υπεύθυνους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αυτών που στο πλαίσιο του κακώς νοούμενου ανταγωνισμού προβαίνουν σε ενέργειες που βλάπτουν την ομαλή ζωή των συμπολιτών.
“Εγώ ως πρώτο βήμα τους κάλεσα και τους ενημέρωσα για τις προθέσεις μου”, είπε ο Ν. Γκαβαρδίνας αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε με τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστημάτων. “Τους επισήμανα ότι θα εφαρμόσω το νόμο, δεν πρόκειται να γίνω εγώ χωροφύλακας αφού έχουμε αστυνομία η οποία κάνει τη δουλειά της. Όσοι έχουν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να υποβάλλουν τα χαρτιά τους και να βγάλουν τις άδειες λειτουργίας ώστε να μην τους γράφει η αστυνομία. Δεν θέλουμε να κλείσουμε κανέναν, δεν έχουμε στόχο να βλάψουμε κανέναν, όλοι πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιον τρόπο ώστε να μη δημιουργούμε προβλήματα”, επισήμανε ο αντιδήμαρχος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν κ Γκαβαρδίνα , από Στρατηγός να γίνεται χωροφύλακας? Και με την ευκαιρία αυτή να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν πλέων χωροφύλακες, αλλά μόνο αστυφίλακες.

Ανώνυμος είπε...

Θα αφιερώσω στον Στρατηγό το εξής λαϊκό άσμα. Δεν αντέχω πια σπάσαν τα ρολόγια, λόγια ,λόγια, λόγια!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

gavardina pragmatika an mpoaousa 8a se kontaina ki allo....

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που δεν μπορεις,μ αυτη τη φσιστγικη αντιληψη...