Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Για εγκληματική αδιαφορία απέναντι στις ανάγκες ολόκληρου του οικισμού του Αγίου Γεωργίου και των κατοίκων του κατήγγειλε την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας» έκανε λόγο για δραματικές ελλείψεις ακόμα και σε
βασικές υποδομές, που αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για τη στοιχειώδη ποιότητα ζωής, αναφέροντας χαρακτηριστικά το κάκιστο οδικό..
δίκτυο εντός του οικισμού, τον ανύπαρκτο φωτισμό και την πλήρη έλλειψη πεζοδρομίων και παιδικών χαρών. «Γνωρίζω πολύ καλά, όπως γνωρίζετε και όλοι εσείς τι δεν έκανε η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας και οι εκπρόσωποι της», είπε, τονίζοντας ότι η ανικανότητά των αρμόδιων τοπικών αρχών καταδίκασε σε γκετοποίηση και υποβάθμιση έναν ολόκληρο συνοικισμό. Ο κ. Δημητριάδης δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει για την αναβάθμιση των υποδομών, καθώς βασική αρχή της παράταξής του είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του διευρυμένου δήμου. «Όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα πρόσβασης στο κράτος πρόνοιας και πρώτοι αυτοί που το έχουν περισσότερο ανάγκη», είπε. Για τη φροντίδα όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ανέφερε ότι δέσμευση του συνδυασμού του είναι η δημιουργία πολυϊατρείου, όπου θα παρέχεται δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, καθώς και παντοπωλείου, το οποίο θα διανέμει δωρεάν σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη βασικά είδη τροφίμων και άλλων αναγκαίων προϊόντων. Ειδικότερα για τους κατοίκους του Αγίου Γεωργίου, τόνισε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ως δημάρχου θα μεριμνήσει για να τους εξασφαλίσει νόμιμες άδειες πλανόδιων εμπόρων. Παράλληλα, ανακοίνωσε τη δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης για όλους τους δημότες και την ίδρυση Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας στο δήμο που θα μεριμνά για όλα αυτά τα ζητήματα. «Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται προσπάθεια και θέληση. Και η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας απέδειξε ότι δεν την έχει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης. Επίσης, κατήγγειλε την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι προσπαθεί να εξαγοράσει τις ψήφους των κατοίκων της περιοχής. «Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι μπορεί να εξαγοράσει τη συνείδησή σας. Έχετε ανάγκη από έργα και όχι από εφήμερες υποσχέσεις», τόνισε και δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος δε θα περιμένει τις παραμονές των εκλογών, αλλά θα είναι πάντα στο πλάι τους, ώστε να λύνουν από κοινού τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: