Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στο εργοστάσιο ΑΛΛΑΤΙΝΗ -Plaza στην Θεσσαλονίκη

Επισκεψη και συναντηση με το συνολο των εργαζομενων στο εργοστασιο της Αλλατινη-Plaza πραγματοποιησε κλιμακιο του Συριζα-ΕΚΜ την παρασκευη 5/7-αποτελουμενο απο τις βουλευτινες Γιαννα Γαιτανη και...
Δεσποινα Χαραλαμπιδου, τα μελη του τμηματος εργατικης πολιτικης Ανεστη Ταρπαγκο, Μακη Γκικα και Ελενη Χατζηγεωργιου, τον συνδικαλιστη της ΕΑΣ και μελος της διοικησης του εργατικου κεντρου Θεσσαλονικης Λευτερη Κιοσεογλου,και τον πρωην αντιπροεδρο της ομοσπονδιας αρτοποιων Βασιλη Γεραση.



Στην συναντηση εκφραστηκε η αμεριστη στηριξη της παραταξης και παρουσιαστηκαν οι κινησεις του κομματος για το θεμα της τυχης της επιχειρησης και πρωτιστως των εργαζομενων στον ομιλο NUTRIART, οπως αυτα διαμορφωνονται μετα απο την αιτηση πτωχευσης που υπεβαλλε ο εργοδοτης- ο οποιος καταδικαζει μια ιστορικη για την περιοχη και την ελληνικη κοινωνια γενικοτερα επιχειρηση σε κλεισιμο.
Η συναντηση εγινε σε συνεχεια της παρουσιας του προεδρου της Κ.Ο. του Συριζα Αλεξη Τσιπρα στην αλλη μεγαλη εταιρια του ομιλου, την Κατσελης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: