Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Πορεία 300 πολιτών στον ΣΜΑ Ευκαρπίας πριν από λίγο

Μικρότερης ίσως σημασίας ο ΣΜΑ Ευκαρπίας από τις Σκουριές αλλά κι εκεί παγιώνεται μια ακόμα εστία αντίστασης στα σχέδια των κυβερνώντων να εγκαταστήσουν την χωματερή της Θεσσαλονίκης. Η αντίσταση των κατοίκων συνεχίζεται και σήμερα, πριν από δυο ώρες περίπου, με το που τέλειωσε η συνέλευσή τους έγινε πορεία προς τον χώρο.

Δείτε το ρεπορτάζ από...
το ww.avatonpress.gr


Πριν λίγο 300 κάτοικοι μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Πλατεία Δημοκρατίας στην Ευκαρπία, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο κατασκευής του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
Συγκεκριμένα, ύστερα απο απόφαση της γενικής συνέλευσης, οι κάτοικοι με αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκαν στο χώρο του ΣΜΑ, όπου παρέμειναν για περίπου μια ώρα φωνάζοντας συνθήματα και δηλώνοντας την άρνησή τους με την προσπάθεια κατασκευής του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
Ακόμη σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης δήλωσαν ότι απο σήμερα ξεκινούν οι κινητοποιήσεις τους.
Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις "πιάστηκαν στον ύπνο" μια και στο χώρο υπήρχε μια "κλούβα" των ΜΑΤ και αργότερα κατεύθασαν 2-3 ακόμη. Οι κάτοικοι αποχώρησαν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ύστερα απο μια ώρα χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: