Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ψήφισμα συμπαράστασης της Αντιφασιστικής Αλεξάνδρειας στην Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας: ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΙΣ 3-4/8/2013

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλεξάνδρειας Ημαθίας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα την ενέργεια του Δήμου Καλαμάτας να παραχωρήσει χώρο στους...
ΝΕΟΝΑΖΙ της Χρυσης Αυγης, ώστε να πραγματοποιήσουν το διήμερο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΣΟΥΣ στις 3 και 4 Αυγούστου.

Η επιλογή και μόνο της συγκεκριμένης ημερομηνίας, σηματοδοτεί ξεκάθαρα την στόχευση και την αναφορά των νοσταλγών του καθεστώτος της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου- ανασύροντας μνήμες από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

Η ''αντισυστημικη'' Χρυση Αυγη είναι αυτή που έχει ως πρότυπο το καθεστώς Μεταξά- σύστημα το οποίο στήριξε ξεκάθαρα τα συμφέροντα του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ σε βάρος των δυνάμεων της ΕΡΓΑΣΙΑΣ: φιμώνοντας, εξορίζοντας, βασανίζοντας και τελικά εξοντώνοντας τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ των λαϊκών συμφερόντων και της Δημοκρατίας.

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλεξάνδρειας εκφράζει την αμέριστη στήριξη της στην Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας στην πάλη της ενάντια στην επίδειξη μίσους του ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ.

Πιστευουμε ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ φυσικού ή πολιτικού χώρου για ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ τις οποίες οι ΛΑΟΙ έχουν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ καταδικάσει με τους αγώνες τους.

Το ψήφισμα της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας δημοσιεύτηκε στην σελίδα της Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: