Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πλακώθηκαν δυο στελέχη της ΝΕ Αχαϊας της Χρυσής Αυγής - Βγήκαν πιστόλια- Πήγαν να λύσουν το θέμα βουλευτές

Στα χέρια ήρθαν δυο νεοναζί στελέχη της ΝΕ Αχαϊας της Χρυσής Αυγής την προηγούμενη Τετάρτη και μάλιστα ο ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και απείλησε τον άλλον. Δυστυχώς δεν τον...
πυροβόλησε ώστε να γίνει και "ήρωας".
Οι συμμορίτες άφησαν πίσω τους ανοιχτούς λογαριασμούς όπως γράφει στο ρεπορτάζ του το thebest.gr και πήγαν να τους λύσουν οι Παναγιώταρος με τον Λαγό, βουλευτές αμφότεροι της Συμμορίας.
Διαβάστε το ρεπορτάζ του Πατρινού σάιτ:


Πολιτική "έκρηξη" με σκληρά χαρακτηριστικά και ακραίες εκδηλώσεις στην τοπική κομματική οργάνωση της "Χρυσής Αυγής".
Μέσα στα γραφεία του κόμματος και με αφορμή εσωτερικές ομαδοποιήσεις και προσωπικές έριδες, μέλη της οργάνωσης συγκρούστηκαν και έφθασαν εκτός ορίων, βγάζοντας ακόμη και...πιστόλια.
Αποτέλεσμα της πρωτοφανούς έκρηξης που έχει προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην Χρυσή Αυγή της Αχαϊας, ήταν να αποφασιστεί άμεση "πυροσβεστική" κάθοδος σήμερα Κυριακή στην Πάτρα των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού, για να αποφορτισεί το κλίμα αλλά και να "πάρουν κεφάλια" από όσους πρωτοστάτησαν στα πρωτοφανούς έκτασης επεισόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής" στην οδό Γούναρη.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης της πενταμελούς νομαρχιακής επιτροπής δύο μέλη της συγκρούστηκαν μεταξύ τους άγρια μεταξύ τους, πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια ένας εξ αυτών να απειλήσει τον άλλον βγάζοντας όπλο
Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί, αφήνοντας όμως πίσω του "ανοιχτούς λογαριασμούς"
Στελέχη της τοπικής "Χρυσής Αυγής" αποδίδουν το επεισόδιο σε υποβόσκουσα αντιπαράθεση που έχει ως πόλο γνωστό στέλχος του κόμματος στην Αχαία

Δεν υπάρχουν σχόλια: