Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η υποκρισία χτύπησε ..κόκκινο - Απορούν οι ΣΥΡΙΖΑιοι για τον Σ. Κεδίκογλου - Τι μας λέτε;

Δεν είναι ο πρώτος ούτε θα είναι ο τελευταίος. Το διαδίκτυο έχει πάρει "φωτιά" με την επιλογή του Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει ως μετακλητή υπάλληλό στο γραφείο του την ερωμένη του και κυριολεκτικά απορώ τόσο με την αντίδραση που παρατηρώ κυρίως από ΣΥΡΙΖΑιους όσο και από άλλους...
πολιτικοποιημένους.
Κάνουν σα να μη γνωρίζουν ότι αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ με τους πολλούς βουλευτές που έχουν "τακτοποιήσει" ορισμένοι εξ αυτών δικά τους παιδιά, που εκλέχτηκαν βουλευτές ακόμα εξ αιτίας υψηλών συγγενειών και ονόματος κλπ.
Κάνουν σα να μη γνωρίζουν ότι πολλά μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην ΣΥΝ έχουν επαγγελματική σχέση με το κόμμα και μάλιστα ορισμένα εξ αυτών κληρονομικώ δικαίω!

Ας αφήσουμε κατά μέρος την υποκρισία και ας κοιτάξουν τα του  οίκου τους. Καλό θα είναι οι Αριστεροί να πείθουν με την δύναμη του παραδείγματος και να μην εξασκούνται στην τέχνη της κριτικής των άλλων. Δεν γίνονται πιστευτοί.
Με τα παραπάνω, δε σημαίνει ότι δικαιολογώ την ενέργεια του Κεδίκογλου. Ωστόσο, θα μου ήταν πολύ περίεργο να μην προσλάβει την φιλενάδα του και να προσλάβει κάποιον ή κάποια με αξιοκρατικά κριτήρια.

Και για να μη λέτε ότι το ζήτημα περιορίζεται μόνο στον Κεδίκογλου να σας πω ότι ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Αποστόλης Βεσυρόπουλος προσέλαβε ως υπάλληλο στο πολιτικό του γραφείο την σύζυγό του, εκπαιδευτικό γιατί έτσι ήθελε. Τόσο απλά.
Προς τι λοιπόν η απορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: