Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - Ανοικτή Συνέλευση σήμερα στις 10πμ με παρουσία φορέων

Σήμερα 5η μέρα των κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι του Δήμου Πέλλας συνεχίζουν με καθολική συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία κινητοποιήσεις καταλήψεων και δράσεις ενημέρωσης. Με απόλυτο συντονισμό κάθε δημοτικό κτήριο από τον ΧΥΤΑ τις έδρες των ενότητα τα ΚΕΠ έως και το κεντρικό κτήριο τελούσε σε κατάληψη από τις 10πμ εώς τις 1μμ. Ως ΔΣ αισθανόμαστε περήφανοι για την αγωνιστικότητα αλλά και την αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία που...
διέπει τα μέλη μας γεγονότα που αποδείχθηκαν κατά την διάρκεια των δύσκολων αυτών αγώνων.

Παράλληλα μοιράστηκαν στην αγορά ενημερωτικά κείμενα. Έχει ήδη κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, πανελλήνια, η επιστολή προς τους συμπολίτες αλλά και η επιστολή προς τους βουλευτές του νομού. Με τα κείμενα αυτά προσπαθούμε να ανασχέσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό που προάγουν οι προπαγανδιστές της Τρόικας. Όλοι πια γνωρίζουν ότι αν αυτά τα μέτρα περάσουν οδηγούμαστε σε εργασιακό μεσαίωνα και στην Τρομοκρατία των απολύσεων. Δεν υπερασπίζουμε απλά τις δουλειές μας αλλά το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία θα μεταβληθεί σε θεσμό φάντασμα. Αλλά και ολόκληρη η κοινωνία μεταλλάσσεται και οι θεμελιακές δομές της κοινωνίας καταρρέουν. Τα όπλα μας μοιάζουν σφεντόνες μπροστά στην μηντιακή παντοκρατορία των προπαγανδιστών του μνημονίου αλλά και τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. Οφείλουμε όμως τώρα να παλέψουμε και το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί κατάληψη από τις 10πμ έως τις 1μμ και παράλληλα θα διεξαχθεί στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου ανοικτή συνέλευση με παρουσία μαζικών φορέων της πόλης με τους οποίους άλλωστε μας συνδέουν κοινωνικές συμμαχίες δοκιμασμένες σε νικηφόρους αγώνες.
Είναι συνευθύνη  του κάθε εργαζόμενου αλλά και πολίτη να υπερασπίσει τώρα τις εργασιακές κατακτήσεις αιώνων αλλά και τις δημοκρατικές ελευθερίες όπως άλλωστε επιτάσσει το ακροτελεύτιο άρθρο του συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: