Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η Ελληνικός Χρυσός χορηγός στην φανέλα του ΠΑΟΚ; Διαψεύδει η εταιρία

Κυκλοφόρησε ότι ο ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον μεγαλύτερο αριθμό οπαδών και φίλων και με τεράστια δυναμική διαπραγματεύεται με την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για την χορηγία της φανέλας του σωματείου. Η είδηση που κυκλοφόρησε αναφέρει ότι θα...
ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο.
Βέβαια, αμέσως υπήρξε διάψευση, χαλαρή κατά την άποψή μου, από τον αρμόδιο του γραφείου τύπου της εταιρίας.

Δείτε το ρεπορτάζ και την διάψευση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fatgames, η αμφιλεγόμενη εταιρία εκμετάλλευσης ορυχείων κι εξόρυξης χρυσού Eldorado Ελληνικός Χρυσός, είναι πιο κοντά από όλους τους ενδιαφερόμενος για την βασική χορηγεία της φανέλας του ΠΑΟΚ!
Η εταιρία πoυ έχει... αναστατώσει την Χαλκιδική αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι μια ανάσα από τη φανέλα του ΠΑΟΚ έναντι περίπου 2,5 εκ ευρώ για ένα χρόνο.

Ο κος Μαυροφρύδης, στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη επί των οικονομικών, επιβεβαίωσε σε επικοινωνία μας ότι "η συγκεκριμένη εταιρία είναι μεταξύ όσων έχουν συζητήσει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε λίγο, πολύ περισσότερες λεπτομέρεις για ένα θέμα, που εφόσον προχωρήσει είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει αντιδράσεις, μια και οι... χρυσοθήρες, είναι σε έντονες διαμάχες με πολλές τοπικές κοινωνίες και είναι προφανές πως επιδιώκουν την "ασπίδα" του ΠΑΟΚ και του λαού στις δραστηριότητές τους...



Σστον "Arenafm" ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου. Κώστας Γεωργαντζής τόνισε: "Δεν υπάρχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Απλά εμείς, στα πλαίσια της επιχειρηματικής αλληλεγγύης, ήμασταν πάντα και θα είμαστε ανοικτοί για διάλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: