Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πάτρα: Αντεξουσιαστές χτύπησαν ανελέητα Χρυσαυγίτες - Απίστευτης αγριότητας επεισόδια

Νεότερη ενημέρωση: Δεκάδες προσαγωγες για τα επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας.

Απίστευτα επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αράτου μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου.

Τουλάχιστον 20 άτομα με κράνη και καδρόνια έσπασαν...
κυριολεκτικά αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν στην Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ακινητοποίησαν το όχημα στην μέση του δρόμου και όταν ζήτησαν τον λόγο από τον οδηγό τότε ξεκίνησαν όλα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από μάρτυρα στο επεισόδιο αναφέρουν πως ο οδηγός εβγαλε μαχαίρι το οποίο τραυμάτισε αντεξουσιαστή και τότε επικράτησε πανικός. Κάποιοι από τους αντεξουσιαστές είχαν ανέβει στην οροφή του οχήματος και πατούσαν κυριολεκτικά το αυτοκίνητο σπάζοντας ταυτόχρονα παρμπρίζ και παράθυρα.



Στο σημείο έσπευσαν 3 ασθενοφόρα. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο οδηγός ήταν πιο βαριά τραυματισμένος με χτυπήματα στο πρόσωπο και τα πλευρά. Η γυναίκα του σε απόγνωση φώναζε διαρκώς πως ο άντρας της έχει πρόβλημα υγείας και πως κινδυνεύει η ζωή του. Τα ασθενοφόρα καθυστέρησαν τουλάχιστον 10 λεπτά να φτάσουν στο σημείο.

Διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο και εξασφάλισαν την περιοχή ενώ κινήθηκαν και προς τις πλατείες Πυροσβεστίου και Αγ. Σοφίας όπου πληροφορίες ήθελαν να έχουν απομακρυνθεί τα μέλη του αντεξουσιαστικού χώρου.

Εξάλλου τα αίματα έβραζαν από νωρίς. Αφορμή το μνημόσυνο που ήθελε να κάνει η Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες της Κύπρου στην μικρή πλατεία Αχαιών Πεσόντων, έξω από το γήπεδο της Αγυιάς.

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα και στην Αγυιά μεταξύ Αστυνομικών Δυνάμεων και ομάδας αντιεξουσιαστών.

http://www.pelop.gr/?page=article&docid=115926

Δεν υπάρχουν σχόλια: