Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ Χανίων: Κυνηγημένος ο Κασιδιάρης στα Χανιά!

Χαιρετίζουμε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην αγορά λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση της άφιξης του νεοναζί βουλευτή Κασιδιάρη στην πόλη μας, δείχνοντας τα άμεσα αντιφασιστικά αντανακλαστικά των εργαζόμενων και...
της νεολαίας.
 
Ο τρόπος που ήρθε, μίλησε έξω από τη σφηγγοφωλιά της Χρυσής Αυγής στη Τζανακάκη και φυγαδεύτηκε, δείχνει την καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας στη συνείδηση της πλειοψηφίας των Χανιωτών.
 
Καταγγέλουμε την παρουσία του στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων αλεξιπτωτιστών στο στρατόπεδο του Μάλεμε. Αποτελεί ύβρη στους νεκρούς η παρουσία των απογόνων των δοσίλογων την περίοδο της κατοχής,της χούντας και των βασανιστών της,του πραξικοπήματος στη Κύπρο που προκάλεσε και την τραγωδία στην Κύπρο σε μια τέτοια εκδήλωση.
 
Καταγγέλουμε την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας που έκλεισε για ώρες την οδό Τζανακάκη με κλούβες, ΜΑΤ και ασφαλίτες, για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μια μη ανακοινωμένη σύναξη 30 θλιβεροί νοσταλγοί του Μεταξά.
 
Η συνέχεια θα δωθεί στους δρόμους, τις απεργίες και τις καταλήψεις μέχρι να ξεφορτωθούμε τις τρόικες, τα μνημόνια και τους νεοναζί.
 
10 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ”
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα να σταματήσουν αυτά γιατί τους κάνουν ήρωες. ήδη έφτασαν 20% δεν το πήρατε χαμπάρι ότι αυτά έουν το αντίθετο αποτέλεσμα;