Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Βρήκε ευκαιρία η Συμμορία να πουλήσει προστασία στα Σχολεία- Θα περιπολεί αντί των Σχολικών Φυλάκων

Η απόλυση των Σχολικών Φυλάκων έδωσε την ευκαιρία στην Συμμορία της Χρυσής Αυγής να πουλήσει προστασία ή καλύτερα να πουλήσει φήμες και διαθεσιμότητα για προστασία.

Όπως διαβάζουμε στο ακροδεξιό www.defencenet.gr/ η Χρυσή Αυγή δια μέσου ενός στελέχους της δήλωσε ότι θα αναλάβουν χρέη σχολικού φύλακα οι γυναίκες της οργάνωσης και τα βράδυα τα μέλη της θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία για να...
αποτρέψουν πιθανές ζημιές.

Είναι προφανής ο στόχος της Συμμορίας. Θέλει να υποκαταστήσει τις δομές του κράτους που καταργεί η Κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ εγκολπώνοντας τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Παράλληλα, νομιμοποιημένοι στη λαϊκή συνείδηση θα έχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ξυλοκοπεί και να μαχαιρώνει τους μετανάστες και τους κομμουνιστές, τους μαλιάδες και όσους φοράνε σκουλαρίκια, τους διαφορετικούς.

Στο χέρι του Κινήματος και των κομμάτων της Αριστεράς είναι να κόψουν το βήχα της Συμμορίας. Θα το πράξουν;
Στο χέρι του Κινήματος και των κομμάτων της Αριστεράς είναι να αποτρέψουν την απόλυση των σχολικών φυλάκων. Θα τα καταφέρουν;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Και στο χέρι των δασκάλων είναι να μην αφήσουμε κανέναν να πάρει τέτοιες πρωτοβουλίες. Στα σχολεία μας έχουμε αρκετά παιδάκια από άλλες χώρες. Συνεπώς κανείς μας δεν θα είναι ασφαλής με τους φασιστες ανάμεσά μας.