Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΔΕΔΥ- Παναττική στάση εργασίας και 24ωρη απεργία

H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε σήμερα, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, μετά από ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημόσιου, να προχωρήσει σε νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και...
αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων, που υλοποιεί η Κυβέρνηση, αλλά και στο σχεδιασμό ενταφιασμού των ΟΤΑ, της Δημόσιας Παιδείας και της Υγείας, που σχεδιάζει με το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν της χθεσινής εξουσιοδότησης της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για λήψη οριστικών αποφάσεων, κατά τη σημερινή σύσκεψη του Προεδρείου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τους Προέδρους των Ομοσπονδιών – Μελών της, αποφασίστηκε:
...
1. Πραγματοποίηση Παναττικής Στάσης Εργασίας αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00 το μεσημέρι και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.
2. Πραγματοποίηση 24ωρης Παναττικής Απεργίας την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, με συγκέντρωση στις 10.30 στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).
Στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετείχαν οι Ομοσπονδίες, ΠΟΕ - ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΠΟΠΟΚΠ, ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, ΠΟΕ - ΔΟΥ, ΠΟΕ ΥΕΘΑ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ, ΠΟΕΕΚ-Ι, ΟΜΕ-ΕΥΠ και οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων των Υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας, Εμπορίου, Πολιτισμού, Γεωτεχνικών, Γ.Γ. Αθλητισμού, Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: