Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Βλέπεις τη συνεδρίαση της Βουλής; Χάνεις το χρόνο σου - Απέραντες παπαρολογίες

Δεν άντεξα και έβαλα τελικά το κανάλι της Βουλής για να δω κι εγώ την συζήτηση που γίνεται για το πολυνομοσχέδιο. Μετάνοιωσα πολύ γρήγορα. Για ακόμα μια φορά ως πειθήνια στρατιωτάκια οι βουλευτές της ΝΔ ανέβαιναν στο βήμα και έλεγαν απέραντες παπαρολογίες. Ένας μάλιστα το όνομα του οποίου μου διαφεύγει είπε ότι...
η χώρα μας πέτυχε τους δημοσιονομικούς στόχους και ότι πλέον έγινε χώρα με κύρος στον διεθνή χώρο.
Δε ξέρω αν τα λένε αυτά στα σοβαρά ή τα λένε εν γνώση τους ότι λένε παπαρολογίες. Αν συμβαίνει το πρώτο τότε θα πρέπει να επισκεφτούν γιατρό.

Από την άλλη μεριά είχαμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκτός ορισμένων περιπτώσεων έκαναν διαγωνισμό αερολογίας και δημοσιογραφικής καταγραφής της κατάστασης υποσχόμενοι ότι όταν γίνουν κυβέρνηση όλα θα σιάξουν. Κατά κοινή ομολογία τοποθετήσεις "λίγοι" απέναντι στην επικοινωνιακή επίθεση της ΝΔ.

Το θέαμα στη Βουλή απογοητευτικό. Πράγματα χιλιοειπωμένα. Το αποτέλεσμα γνωστό. Ήταν χάσιμο χρόνου για μένα και για άλλους προφανώς αλλά οι βουλευτές έβγαλαν μεροκάματο και μάλιστα παχυλό. Αυταπάτες δεν έτρεφα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι εντός της Βουλής που θα ήταν επ ωφελεία του λαού. Η λύση για το λαό βρίσκεται εκτός της Βουλής, στο δρόμο, στα Κινήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: