Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αντιφασιστικό Δίκτυο αποφάσισε η Συνέλευση - Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερη δύναμη

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου η αντιφασιστική συνέλευση που έγινε στο πλαίσιο του 16ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που γίνεται στο...
πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην Σταυρούπολη.
Στην συνέλευση συμμετείχαν Κινήσεις και Πρωτοβουλίες από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Αλεξάνδρεια, την Ξάνθη, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, τον Βόλο και την Λάρισα. Οι εκπρόσωποι των κινήσεων αναφέρθηκαν στις δράσεις που έχουν γίνει και έγιναν προτάσεις ώστε να γίνει ένας καλύτερος συντονισμός μεταξύ των κινήσεων.
Ως κατάληξη της αντιφασιστικής συνέλευσης μπορούμε να πούμε ότι είναι η καθολική απαίτηση να γίνει ένα ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ μέσα από το οποίο θα μπορεί να γίνονται προτάσεις για δράσεις που θα συζητούνται και θα καταλήγουν αν μπορούν να γίνουν από κοινού.
Επίσης, αποφασίστηκε να γίνει κοινό κάλεσμα ώστε να μετάσχουν όλες οι κινήσεις σε ένα μπλοκ στην διαδήλωση που θα γίνει κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο.
Θα ανέβει στο διαδίκτυο ένα κοινό φόρουμ διαλόγου που θα καταγράφει εμπειρίες, προτάσεις και καλέσματα.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο προβληματισμός γόνιμος. Ακούστηκαν πράγματα που εμπλούτισαν την εμπειρία όλων και αύξησαν την διάθεσή τους να συνεχίσουν τον αντιφασιστικό αγώνα και να τον απλώσουν ακόμα περισσότερο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: