Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι δημόμπατσοι αποθεώνουν τους φασίστες Κασιδιάρη- Παναγιώταρο. Να καταργηθεί τώρα η Δημοτική Αστυνομία

Το θέαμα αποκρουστικό. Οι δημοτικοί αστυνόμοι της Αθήνας αποθέωσαν τους φασίστες βουλευτές Κασιδιάρη και Παναγιώταρο που τους επισκέφθηκαν για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους. Είναι προφανές ότι και στο σώμα αυτό ο "χρυσαυγιτισμός" κάνει...
θραύση και ευχής έργον είναι να διαλυθεί έστω κι αν αποτελεί μνημονιακή επιταγή.
Τα σώματα ασφαλείας, Αστυνομία, Δημοτική Αστυνομία, Στρατός, πρέπει να καταργηθούν άμεσα ως αντιπαραγωγικά.
Οι φασίστες βουλευτές ένιωθαν σαν στο σπίτι τους. Τους έδιναν συγχαρητήρια τους δημόμπατσους γιατί κυνηγάνε τους "μαύρους" που πουλάνε την πραμάτεια τους. Και αυτοί χειροκροτούσαν.
Αίσχος και κατάντια. Και θα είναι κατάντημα αν τα κόμματα της Αριστεράς βγουν και εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους δημόμπατσους και την αντίθεσή τους στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.
Επιτέλους, η Αριστερά πρέπει να αρχίσει να σπάει αβγά, να παίρνει καθαρές θέσεις.

5 σχόλια:

Alexandros Raskolnick είπε...

Χίλιες λέξεις ακριβώς για τα σχέδια των Ολετήρων!

Ανώνυμος είπε...

Ναι κυριε δημοσιογραφισκε εχεις δικιο....να απολυθει ολο το δημοσιο και να επιβιωσουν μονο οι δημοσιογραφοι-αρπακτικα... Αυτα τα λαμογια που εξυπηρετούν καταστασεις και λαδωνονται χωρις ενδοιασμους!

Ανώνυμος είπε...

E βεβαια κυριε Μοχλα, αυτην την Ελλαδα ονειρευεστε της αναρχιας και του εγκληματος. Αντι να σας προβληματησει που τοσες οικογενειες κλαινε απο χθες, εσεις βγαζετε το μισος σας στα σωματα ασφαλειας ! Το προβλημα αυτο ηταν στην Ελλαδα. Οι αστυνομικοι!Με τετοια μυαλα κυριε Μοχλα δε παμε πουθενα... με μαθηματικη ακριβεια τετοιες αποψεις οδηγουν τη χωρα στον εξαφανισμο! Κριμα και παλι κριμα !

Ανώνυμος είπε...

Ποιος προστατεύει τους πολιτικούς και κάνουν ότι θέλουν? Ποιος προστατεύει το κεφάλαιο και κάνει αυτό που θέλει? ποιος προστατεύει την ελληνικός χρυσός και γαμάει τα πάντα? ποιος βαράει κόσμο σε κάθε πορεία - διαδήλωση? Ποιος τραμπουκίζει, χτυπάει, σπάει καταλήψεις και δολοφονεί? Οι σκατόμπατσοι είναι η απάντηση. Και τώρα τα δημομπατσάκια wannabe γουρουνάκια κανονικά χειροκροτούνε ότι πιο επικίνδυνα ηλίθιο έχει περπατήσει πάνω στον πλανήτη: Έναν χρυσαυγήτη... και οι μπάτσοι έχουν όπλα, φάουλ, και οι δημόμπατσοι θα πάρουν ένα.. extra φάουλ. Αν σε πειράζουν αυτά που λέω είσαι ξεκάθαρα απέναντι μου.

Lex_Luthor06 είπε...


Μη γενικευεις επειδη εισαι εξισου φασιστας. Ποσους μετρας εκει μεσα; Ησουν εκει; Ξερεις ποσοι ηταν στο δρομο; Ξερεις ποσοι βγηκαν εξω αηδιασμενοι απο την παρουσια των χρυσαυγητων;

μιμεισαι του ειδους την δημοσιογραφια που κοροδιδευεις. Πρετεντερης και Κασιδιαρης μαζι σε 3 αραδες κειμενο.

Μαγκιά σου