Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Τις επόμενες κινητοποιήσεις τους σχεδιάζουν οι αγρότες, εκπρόσωποι των οποίων πραγματοποιούν σύσκεψη στα Γιαννιτσά Πέλλας. Ακινητοποιημένα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών στην εθνικό οδό Σερρών - Προμαχώνα, πριν από τη γέφυρα Πετριτσίου.
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα....

αφού εξετάσει τα δεδομένα, αναμένεται να καθορίσει το τι θα πράξουν οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν αποφασιστεί σε κομβικά σημεία της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, όπως τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Σε συνάντησή τους με τον αστυνομικό διευθυντή Σερρών, Δημήτρη Τσώτα, οι αγρότες ζήτησαν την άδεια να μεταβούν στον Προμαχώνα, με στόχο να διαδηλώσουν ειρηνικά και χωρίς να κλείσουν το μεθοριακό σταθμό. Ωστόσο, το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό και στο πλαίσιο αυτό οι Σερραίοι αγρότες σε σύσκεψη που θα έχουν εντός των ημερών, θα αποφασίσουν την επόμενη κίνησή τους.

Τη Δευτέρα επτά αγρότες των Σερρών συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου επειδή “έσπασαν” το μπλόκο της αστυνομίας και μέσα από αγροτικούς παράδρομους και χωράφια έφτασαν με τα τρακτέρ τους στον Προμαχώνα. Έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή από την αρμόδια εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: