Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι μαθητές που διακρίθηκαν στον μαθηματικό διαγωνισμό "Ευκλείδης"

Τους επιτυχόντες μαθητές του μαθηματικού διαγωνισμού «Ευκλείδης» γνωστοποίησε η Μαθηματική Εταιρεία. «Άλλη μια φορά μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθία, μας έκαναν υπερήφανους με την διάκριση τους στον 71ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που πραγματοποιήθηκε...
το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011. Στα παιδιά αυτά η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας απευθύνει θερμά συγχαρητήρια και εύχεται, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, κάποιοι από αυτούς να πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα Μαθηματικών» αναφέρει η Μαθηματική Εταιρεία στην ανακοίνωσή της. Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ

α/α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΤΑΞΗ
ΣΧΟΛΕΙΟ

1
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΙΑΣΩΝ
Β΄
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

2
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ
Β΄
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

3
ΚΑΡΑΤΖΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Β΄
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

4
ΚΟΛΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Β΄
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

5
ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Β΄
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

6
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ
ΣΤΕΛΛΑ
Β΄
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

7
ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α΄
4ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

8
ΝΤΕΛΛΑ
ΛΥΔΙΑ ΣΟΦΙΑ
Β΄
1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

9
ΑΣΤΕΡΗ
ΕΙΡΗΝΗ
Γ΄
2ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

10
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Γ΄
5ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ


Οι μαθητές αυτοί θα συμμετάσχουν στη τελική φάση του διαγωνισμού που είναι η 28η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» και θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί μαθητές που συμμετείχαν στο 4ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο της Ημαθίας διακρίθηκαν και προχώρησαν στην τελική φάση του διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

Επίσης με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του 5ου Μαθηματικού Καλοκαιρινού Σχολείου που θα διεξαχθεί από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Οι εγγραφές άρχισαν και όσοι μαθητές θέλουν από το Νομό μας να συμμετάσχουν πρέπει να επισπεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: