Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΚΛΩ

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με τους Πασόκους υπουργούς. Νομίζουν ότι μπορούν να έρχονται στην Ημαθία ή όπου αλλού και να μοιράζουν υποσχέσεις, να δουλεύουν τον κόσμο, να εμπαίζουν εργαζόμενους που ζητάνε να υλοποιηθούν τα υπεσχημένα.
Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος νομίζω αφού θα ακολουθήσει την ίδια τακτική σήμερα και ο Βενιζέλος που επισκέφτηκε τα Γιαννιτσά, ο Ραγκούσης που συνέχισε τη γνωστή Πασοκική τακτική της κοροϊδίας έναντι των εργαζομένων της ΕΝ.ΚΛΩ που παραμένουν σε ομηρία δυο χρόνια τώρα.
Περιμένουν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει..το νόμο που ψήφισε η ελληνική βουλή. Περιμένουν να δουν τα εργοστάσια να δουλεύουν, να εκτελούν τις παραγγελίες που έχουν προς το εξωτερικό. Αλλά για να συμβεί αυτό και όχι η πτώχευση πρέπει να χρηματοδοτήσουν την εταιρία οι τράπεζες που αν και πρέπει εκ του νόμου να το πράξουν δεν το κάνουν και η ΕΝ ΚΛΩ οδεύει προς πτώχευση.
Ο Γ. Ραγκούσης έφτασε στη Βέροια ως κεντρικός ομιλητής στη συνεστίαση της Ν.Ε Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ και έξω από το ΑΙΓΕΣ βρήκε τους εργαζόμενους με πανό. Ακούστηκαν εκκλήσεις να μη τους ξεχάσει κι αυτός, ακούστηκαν συνθήματα για τον ψεύτη προθυπουργό. Ακολούθησε σύσκεψη από την οποία δε βγήκε απολύτως τίποτα. Τους ζήτησε ο Ραγκούσης χρόνο να ενημερωθεί προσωπικά και τους είπε το εξής εκπληκτικό: αφού το υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός ότι θα λυθεί το θέμα σας είναι βέβαιο ότι θα λυθεί. Μιλάμε για παράλογη λογική, για λογική Ραγκούση που δεν μπορεί να τη συλλάβει κοινός νους. Τόσους μήνες που ο Παπανδρέου έχει δεσμευτεί για λύση και δε γίνεται ο Ραγκούσης δεν ξέρει τίποτα. Για το θέμα όμως αυτό ξέρει ο Μπόλαρης που βρήκε και την αιτία της εμπλοκής του θέματος (βλέπε άλλη ανάρτηση)
Η φωτογραφία από τη σελίδα της ΕΝ.ΚΛΩ στο fb.

Δεν υπάρχουν σχόλια: