Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ


Δείτε το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ πως πολιτεύεται. Βάφτισε τα ΜΑΤ σοσιαλιστικά, τους έδωσε εντολές να πνίξουν στα χημικά όποιον αντιδρά και με την γνωστή Πασοκική επιχειρηματολογία που αρθρώνουν κάτι υπουργοί όπως ο Παπουτσής που για όσους θυμούνται ήταν υπουργός όταν έγινε το ναυάγιο του Σαμίνα με τους 90 νεκρούς και δεν παραιτήθηκε, ή ο Ρέπας που απειλεί τους αντιδρώντες να πληρώνουν διόδια.
Στην Κερατέα έχουν μετατρέψει το μέρος σε πεδίο μάχης και χτυπούν με σοσιαλιστικό στυλ αδιακρίτως. Στις Σέρρες με χουντικές πρακτιές του στυλ αποφασίζομεν και διατάσσομεμ απαγορεύουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων και ανθρώπων.
Νομίζουν οι κύριοι στο ΠΑΣΟΚ ότι θα κάμψουν το φρόνημα των αγροτών που είναι απλήρωτοι ένα χρόνο τώρα ή δεν μπορούν να φέρουν βόλτα εξ αιτίας των πολιτικών που ασκήθηκαν τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και τη ΝΔ.
Περισσεύει όμως η υποκρισία των ΠΑΣΟΚων που μόλις πριν ενάμιση χρόνο διαμαρτύρονταν για το ξύλο που έριχναν τα ΜΑΤ με εντολές των υπουργών της ΝΔ και τώρα που είναι αυτοί κυβέρνηση όλα γίνονται δικαιολογημένα.
Το θέμα είναι άλλο, είναι ζητούμενο να ανατραπεί αυτή η πολιτική και πρέπει αυτό να γίνει άμεσα και με δημοκρατικό τρόπο. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και να αποφασίσει ο λαός ποια πολιτική θέλει να εφαρμοστεί. Απλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: