Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου είναι γεγονός και αυτονόητο πλέον για όλους. Είναι κοινός τόπος δηλαδή. Πώς να εξηγήσω διαφορετικά το ότι η Τζάκρη για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα φέρνει στην Πέλλα, στο νομό της, ακόμα μια λύση που θα βοηθήσει τις επενδύσεις που ήδη υπάρχουν ή που πρόκειται να γίνουν. Αναφέρομαι στο ΤραινοΣκι βέβαια, που βρήκε τρόπο να πάει ως το Καϊμάκτσαλάν αλλά που βέβαια δεν υπάρχει τρόπος να πάει ως τη Φλώρινα. Ωστόσο, δεν είναι της παρούσης αυτό το θέμα. Καλώς δρομολογείται τρένο για την τόνωση του τουρισμού στο χιονοδρομικό του Αγ. Αθανασίου και καλώς έγινε Κέντρο νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά.
Πώς να εξηγήσω όμως ότι η Τζάκρη εμφανίζεται άκρως..αποτελεσματική και δραστήρια σε αντίθεση με τους Ημαθιώτες Πασόκους βουλευτές που απλά υπάρχουν και συμπληρώνουν τους 300 της Βουλής. Βλέπω με έκπληξη ότι στην εκδήλωση που έγινε με την έλευση του Σκανδαλίδη στην Πέλλα η Τζάκρη πήρε το λόγο και έκανε πολιτική υπέρ των αγροτών ψηφοφόρων της. Έμαθα ότι στην έλευση Σκανδαλίδη στη Βέροια οι τρεις βουλευτές δε μίλησαν, δεν είπαν λέξη γιατί προφανώς δεν έχουν να πουν τίποτα για την κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό χώρο. Όλα είναι καλά σύμφωνα μ΄ αυτούς φαίνεται.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας κρίνονται κατώτεροι των περιστάσεων και πάντα συγκρινόμενοι με την γειτονική Πέλλα που κάνει ενέργειες, προσπάθειες για την επιβίωσή της.
Ίσως κάποιος «πονηρός» να βγει και να πει ότι αυτό που κάνει η Τζάκρη είναι λαϊκισμός και ότι απαιτείται σοβαρότητα κλπ. Τέτοιες ανοησίες έχω ακούσει πολλές φορές όταν θέλουμε να καλύψουμε ανεπάρκειες πολιτικών. Οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας από μόνοι τους θα έπρεπε να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο με τους συναδέλφους τους της Πέλλας και της Πιερίας όπως και της Κοζάνης για να διεκδικούν από κοινού θέματα που αφορούν στους νομούς αυτούς. Όμως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν ιεραρχήσει στο μυαλό τους τι ακριβώς θέλει η Ημαθία για να πάει μπροστά και να μη λειτουργούν ως πολιτικάντες του ΄60 με διορισμούς και μεταθέσεις.
Κι όταν οι βουλευτές είναι ανεπαρκείς τότε καλά κάνει η Τζάκρη που διεκδικεί και πάει στα Γιαννιτσά με αποφάσεις που ως ένα βαθμό θα ανακουφίσουν την χειμαζόμενη οικονμία του νομού.
-Μ άρεσε πολύ και γέλασα πολύ όταν διάβασα στο δελτίο τύπου του Γικόνογλου μετά το γεύμα - σύνεντευξη της Κυριακής που έλεγε στην αρχή ότι δουλεύει ακατάπαυστα το διάστημα αυτό...
Φανταστείτε να μη δούλευε συνέχεια τι γινόταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: