Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ Ε.Κ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ο Αγώνας και η αντίδραση των εργαζόμενων στα κλιμακούμενα κυβερνητικά αντεργατικά μέτρα συνεχίζεται με 24ωρη Γενική Απεργία των συνδικάτων την Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2011. Η Διοίκηση του ΕΚΓ αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της στην απεργιακή κινητοποίηση και την πραγματοποίηση απεργιακής συγκέντρωσης στις 23/2/2011 στο ΕΚΓ στις 11.00 π.μ. Η τρόικα και οι νέοσυντηρητική..ηγέτες της Ε.Ε αδιαφορούν προκλητικά για τις καταστροφικές συνέπειες των «οδηγιών τους». Η κυβέρνηση οφείλει...

...να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς τους κλιμακούμενους εκβιασμούς, να αναζητήσει λύσεις στην κατεύθυνση πάταξης της παραοικονομίας, της φοροκλοπής των κερδοσκοπικών κεφαλαίων και της φορολόγησης των προνομιούχων κοινωνικών στρωμάτων.
Οι Εργαζόμενοι, οι Συνταξιούχοι, οι άνεργοι δεν έχουμε απολύτως κανέναν λόγο να δεχτούμε τις κυβερνητικές επιλογές γιατί δεν ευθυνόμαστε εμείς για την κατάσταση της οικονομίας.
Έχουμε κάθε λόγο να οργανώσουμε την αντίστασή μας και να αγωνιστούμε με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας για να μην επιτρέψουμε την υλοποίηση των συμφωνιών της κυβέρνησης με το ΔΝΤ, την ΕΕ και το κεφάλαιο. Είναι στο χέρι μας, το φρενάρισμα και η ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Για τον λόγο αυτό το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους , τους συνταξιούχους της πόλης και επαρχίας Γιαννιτσών να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 11.00 π.μ.
Δεν μπορεί να μένουμε αδιάφοροι και αμέτοχοι στις εξελίξεις εμείς πού θιγόμαστε άμεσα από τα μέτρα! Έχουμε όλοι ευθύνη για το πώς θα αντιπαλέψουμε την επίθεση που δεχόμαστε και όχι μόνο οι συνδικαλιστικές οργανώσεις!
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: