Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 40 ανδρών ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον συνοικισμό του Αγ. Γεωργίου στην Αλεξάνδρεια από δύναμη 40 ανδρών της ΑΔ Ημαθίας εξ αιτίας ενός δυσάρεστου γεγονότος που έλαβε χώρα χτες το απόγευμα στην Κυψέλη Ημαθίας.
Τρεις εποχούμενοι, κάτοικοι του συνοικισμού, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο στο...
Αιγίνιο Πιερίας και ανέπτυξαν ταχύτητα με κατεύθυνση την Αλεξάνδρεια. Τα δυο περιπολικά του ΑΤ Αιγινίου μαζί με ένα περιπολικό του ΑΤ Αλεξάνδρειας που είχε ενημερωθεί σχετικά μπλοκάρισαν το ΙΧ με τους τρεις επιβάτες στην Κυψέλη όπου επιχείρησαν να τους συλλάβουν. Κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες και στους τρεις αλλά μόλις τον έναν συνέλλαβαν διότι ήδη εν τω μεταξύ είχαν καταφτάσει περί τους 30 συγγενείς και φίλους των τριων και οι οποίοι επιτέθηκαν στους έξι αστυνομικούς.
Οι αστυνομικοί προπηλακίστηκαν και τα οχήματα του ΑΤ Αιγινίου έπαθαν ζημιές αρκετών εκατοντάδων ευρώ.
Οι "επιδρομείς" κατάφεραν να πάρουν μαζί τους τους δυο εκ των τριών και οι οποίοι φυγαδεύτηκαν και αναζητούνται.
Σήμερα το πρωί, η δύναμη των 40 αστυνομικών της ΑΔ Ημαθίας με όλον τον εξοπλισμό της πήγε στον συνοικισμό του Αγ. Γεωργίου και έκανε έλεγχο στα σπίτια των φυγάδων αλλά βέβαια δεν βρέθηκε κανείς τους εκεί.
Για την επιχείρηση αυτή είχε γνώση ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας που επισκέφτηκε το ΑΤ Αλεξάνδρειας χτες εσπευσμένα για να ενημερωθεί.
Το ΑΤ Αλεξάνδρειας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του ενός που συνέλλαβε και τον έστειλε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της απείθειας, αντίστασης, ξυλοδαρμού αστυνομικών, φθορά αστυνομικού οχήματος κλπ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ

Ανώνυμος είπε...

"Ολοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στον Νόμο" Όλοι;

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω,αν καθε μερα-καθε μερα γινοταν μια εφοδος στο "μαχαλα",ο Διοικητης θα επαιρνε πολυ γρηγορα πολλα παρασημα-bonus για τα λαυρακια που θα επιανε και θα τον βλεπαμε γρηγορα και Αρχηγο,αλλα ισως το πηρε λιγο αψηφιστα ακομα αυτο το θεμα.Αξιζει ομως νομιζω να ασχοληθει,γιατι το κακο εκει εχει ξεφυγει απο καθε οριο...

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητυρια στην Διευθηντη Αστυνομιας της Αλεξανδρειας καποια στιγμη επρεπε να βαλει μια ταξη καποιος σε αυτον τον συνοικισμο που δημιουργει επανελημενος φασαριες-βανδαλισμος-ξυλοδαρμους- διακινηση ναρκωτικων- κτλ κτλ