Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

KΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΑΛΕΥΡΑ, ΥΠΟΨ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Tην προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε στην Αλεξάνδρεια, ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Αλευράς. (Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ομιλία στην σελίδα της εφημερίδας μας στο facebook).
Στην ομιλία του τόνισε τα εξής: «Φίλες και φίλοι μου, εσκεμμένα επέλεξα για αυτή την ανοιχτή συγκέντρωση- ομιλία τον χώρο μπροστά στο πολιτιστικό κέντρο Αλεξάνδρειας που για χρόνια παραμένει καραγιαπί , και σαν μην ήταν αυτό αρκετό η απερχόμενη διοίκηση του κου Γκιόνογλου, κατάφερε να το μετατρέψει σχεδόν σε καφετέρια, και να το νοικιάσει σε ιδιώτη. Αυτά τα βλέπουμε και τα ζούμε όλοι μας,
αλλά αν το ψάξουμε λίγο, θα δούμε το δημόσιο χώρο που ανήκει σε όλους μας να παραχωρείται έναντι πινακίου φακής, τις περισσότερες φορές, στους ιδιώτες. Και αν εμβαθύνουμε περισσότερο θα δούμε τη σύγχρονη τάση να παραχωρείται ο ευρύτερος δημόσιος χώρος όπως τα ναυπηγεία και ο ΟΤΕ στους γερμανούς , τα λιμάνια μας στους κινέζους, τα αεροδρόμια μας στο Κατάρ, τα ορυχεία χρυσού στους καναδούς, τα δικαιώματα παραγωγής ζάχαρης στη ΕΕ, και πάει λέγοντας, κι όταν τα χρήματα από το ξεπούλημα της έρημης χώρας μας εξαντληθούν, τότε με περίσσεια ευκολία να δηλώνουμε ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε»…
Κι όμως δεν τα φάγαμε μαζί και το ξέρετε πολύ καλά όλοι σας, γι αυτό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας γεμίσει συμπλέγματα και ενοχές όπως επιθυμούν διακαώς οι υπηρέτες αυτού του συστήματος.
Δεν ήταν δική μας πολιτική επιλογή να πουλάμε τη κότα και μετά να αγοράζουμε εμείς αυγά, έτσι για να μιλήσουμε με λόγια απλά, αυτή είναι η πολιτική στρατηγική των δύο κομμάτων εξουσίας που μας έφτασαν στη οικονομική υποδούλωση και στη ηθική εξαθλίωση.
Όμως φίλες και φίλοι μου , η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών , όπως και του δημόσιου χώρου είναι επιβεβλημένο καθήκον πέραν όλων των άλλων και της κάθε δημοτικής αρχής που οφείλει να αγωνίζεται για τη δημόσια περιουσία. Η προάσπιση του υπάρχοντος πολιτισμού, αλλά και η παραγωγή σύγχρονου είναι επίσης υποχρέωση της.
Βέβαια το πολιτιστικό κέντρο είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου προβλημάτων που επί δεκαετίες παραμένουν άλυτα , υποβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας ,με αποκλειστική ευθύνη των προηγούμενων δημοτικών αρχών του τόπου μας. Τη λογική της παραχώρησης δημόσιου χώρου ,που είναι ιδιοκτησία όλων μας, αλλά παραχωρείται έναντι ανταλλαγμάτων , θα τη συναντήσουμε σε κάθε βήμα μας , με εξόφθαλμες περιπτώσεις όπως οι παρόχθιες περιοχές του Αλιάκμονα από τους δημοτικούς άρχοντες της Μελίκης και των Αντιγονιδών, για να γίνουν οι παράνομες αμμοληψίες , όπως και για τη περιοχή του έλους στο Κλειδί, που παραδόθηκε προς εκμετάλλευση σε ξένους προς το Ρουμλούκι.
Όταν παραχωρείς τον πλουτοπαραγωγικό δημόσιο χώρο σου , πως μπορείς να μιλάς για την ανάπτυξη του τόπου σου, τη μείωση της ανεργίας, τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων σου;
Φίλε συνδημότη, ζούμε μια κρίσιμη περίοδο, και αντιμετωπίζουμε αιφνιδιασμένοι, τις συνέπειες της άγριας και βάρβαρης επίθεσης της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. στο εισόδημα και τις κατακτήσεις μας. Στα ευχολόγια και τις γενικόλογες διακηρύξεις των άλλων συνδυασμών που ζητούν τη ψήφο σου, αλλά δεν έχουν το θάρρος να σου πουν την αλήθεια εμείς θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να σου πούμε τη αλήθεια και μόνο τη αλήθεια .
Αυτοί δεν θα σου πουν ποτέ ότι θα είναι απλά οι σερβιτόροι της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, ότι θα είναι οι διαχειριστές της κρίσης σε τοπικό επίπεδο, των δημοτικών χρεών, και των δημοτικών φόρων που θα αναγκαστούν να σου επιβάλλουν .
Εμείς σε ενημερώνουμε ότι οι αυξημένες αρμοδιότητες των δήμων με τον Καλλικράτη δεν εξυπηρετούν τον πολίτη αλλά το κράτος που μεταθέτει την ευθύνη αλλά και το κόστος εφαρμογής πολλών υπηρεσιών (υγεία, παιδεία, πρόνοια, κτλ) στον δήμο και τελικά σε βάρος του δημότη. Καταργείται έτσι ο ενιαίος χαρακτήρας όλων των κατακτήσεων του λαού . Η ψήφιση του νόμου «Καλλικράτης» ενός νόμου υποταγμένου στο «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» προαποφασισμένου από χρόνια από το σύμφωνο της Λισσαβόνας της ΕΕ, από τη τρόικα, και το ΔΝΤ, διαμορφώνει βίαια μια νέα πραγματικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού μεταβάλλει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μικρογραφίες του κράτους, κρατίδια που θα επιβάλλουν πρόσθετους νέους φόρους στους δημότες, που θα απολύουν εργαζομένους και που θα λειτουργούν με κριτήρια της οικονομικής πολιτικής της Ε.Ε, που έχει σαν επίκεντρο της πολιτικής της το κέρδος των επιχειρήσεων και όχι τον άνθρωπο.
Η διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» είναι μια προσαρμογή των διοικητικών δομών του κράτους στις εξελίξεις και στις απαιτήσεις της οικονομίας της αγοράς. Αυτό η ίδια η κυβέρνηση το ομολογεί χωρίς περιστροφές. Έγινε για να διευκολύνθεί η επιχειρηματική δράση των δήμων. Οι δήμοι που τώρα δεν είναι ακόμη «σωστοί επιχειρηματίες» θα πρέπει γρήγορα να βελτιώσουν τις …αποδόσεις τους. Ο «Καλλικράτης» ουσιαστικά είναι μια καλή μεταρρύθμιση για το κεφάλαιο, αφού δημιουργώντας μεγάλες αυτοδιοικητικές μονάδες δημιουργεί μεγάλες αγορές για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που αναζητούν κερδοφόρες μπίζνες.
Tο κυβερνητικό επιχείρημα ότι οι μεγάλοι δήμοι, θα φέρουν μεγάλα έργα και επομένως επενδύσεις - άρα δηλαδή και δουλειές, είναι στάχτη στα μάτια μας. Τα έργα και οι επενδύσεις - αν έρθουν - θα έρθουν στο πλαίσιο ενός εργασιακού μεσαίωνα, και η χρήση των έργων θα πληρωθεί πανάκριβα από εμάς τους δημότες.
Τρανταχτά τοπικά παραδείγματα είναι το εργοστάσιο σκουπιδιών στη θέση 12 που αντί να κατασκευαστεί σαν δημόσιο έργο, οπότε θα κόστιζε περίπου 30 εκατ. ευρώ , παραχωρήθηκε προς κατασκευή και εκμετάλλευση για 25 χρόνια στην εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ συμφερόντων του κου Μπόμπολα και θα πληρώναμε περισσότερο από 300 εκατομμύρια ,αν κάποιοι φορείς και πολίτες ,αλλά και το ΚΚΕ όπως και στη τηλεόραση είπε ο κος Γκιόνογλου δεν αντιδρούσαν στη κατασκευή του.
Ο κος Γκιόνογλου μάλιστα ενώ στη αίθουσα των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου δήλωνε ότι δεν θα γίνει λαοκτόνος, αυτός δηλαδή που θα σκοτώσει τον λαό, ψηφίζοντας μια τέτοια τερατώδη σύμβαση, πριν περάσει ένας μήνας το ψήφισε όπως το ψήφισε και ο έτερος δήμαρχος ο κος Δημητριάδης.
Άλλο παράδειγμα είναι το πόσιμο νερό από τις πηγές Βερμίου. Επί 8 χρόνια οι δύο δήμαρχοι έχουν ξοδέψει εκατομμύρια για επισφαλείς γεωτρήσεις , αντί να κατασκευάσουν το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλους τους οικισμούς .
Τώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προωθεί λόγω έλλειψης χρημάτων τη κατασκευή παρόμοιων έργων με συμπράξεις δημόσιου ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) η ακόμα χειρότερα με συμβάσεις παραχώρησης, κάτι παρόμοιο με το εργοστάσιο σκουπιδιών δηλαδή, αφού μάλιστα είναι αποφασισμένη να παραχωρήσει τα νερά σε εταιρείες όπως έκανε στη Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που πρόλαβε και να τις βαφτίσει ήδη αυτές τις εταιρείες ,που θα λέγονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΕ, τώρα και οι δυο δήμαρχοι της οχταετίας υπόσχονται τη κατασκευή των έργων .
Είναι ήδη δηλαδή προαποφασισμένο να παραχωρήσουν τη εκμετάλλευση του πόσιμου νερού σε ιδιώτες ,αδιαφορώντας κυνικά για τη μετατροπή ενός αγαθού όπως το πόσιμο νερό σε εμπόρευμα προς εκμετάλλευση.
Το έλλειμμα αξιοπιστίας ,όμως οι δημότες το εισπράττουν , αφού βλέπουν ότι όλοι οι «ρεαλιστικοί» και «υλοποιήσιμοι» στόχοι για την Αλεξάνδρεια και το Πλατύ , έμειναν στα χαρτιά με ευθύνη των επί οκταετία αδρανών δημάρχων τους, που τώρα και μάλιστα σε συνθήκες ΔΝΤ υπόσχονται ότι μπορούν να τους υλοποιήσουν.
Όταν αντί να ενημερώσουν όπως όφειλαν , τους δημότες ότι εδώ και καιρό οι «στρόφιγγες» έκλεισαν και το ρευστό ρέει πλέον με το σταγονόμετρο , εκείνοι τώρα με τα πολυτελή τους φυλλάδια υπόσχονται ξανά όσα δεν έκαναν στα 8 «πλούσια» χρόνια που κυβέρνησαν το τόπο.
Φίλοι μου , στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αρκετοί είναι εκείνοι που διερωτώνται αν συντρέχει λόγος να συμμετέχουν στη εκλογική διαδικασία, αφού για χρόνια εισέπραξαν μόνο τον πολιτικό καιροσκοπισμό, που συνεχίζεται ως και τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές ,αφού και οι δυο δήμαρχοι της τελευταίας οχταετίας, ακόμα και τη ύστατη στιγμή εξαγγέλλουν έργα εκατομμυρίων που καμία σχέση δεν έχουν με το οκτάχρονο έργο που παρήγαγαν, χάνοντας την αξιοπιστία τους με τις ενέργειές τους.
Σε αυτές τις εκλογες έκπληκτοι παρακολουθούμε να λανσάρεται ένα νέο, πρωτοποριακό πολιτικό ήθος (;).
Είδαμε μέλη του Συνασπισμού , ακόμη και μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του, ενδεδυμένα με το χιτώνα του δήθεν ενεργού πολίτη που τον ανακαλύπτουν κάθε φορά, λίγο πριν τις εκλογές για να τον ξεχάσουν τη επόμενη ημέρα, να δοκιμάζουν πασοκογενείς λύσεις, σύμφωνα και με την κεντρική γραμμή του κόμματός τους.
Πασοκογενείς λύσεις με τη εμφανή υποστήριξη του συγκεκριμενου κόμματος, αλλά κατά τα άλλα …. «ανεξάρτητους ενεργούς πολίτες» .
Λύσεις ανάγκης του συστήματος που κατασκευάζει αναχώματα απορρόφησης του θυμού της δυσαρέσκειας και της αγανάκτησης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Αναχώματα που όταν αποδείχτηκε ότι δεν λειτουργούν εξανάγκασαν τον ίδιο το πρωθυπουργό της χώρας μας να αλλάξει ρότα, να εκβιάσει και να απειλήσει δημόσια ως και με προσφυγή στις κάλπες , αν δεν ψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ .
Σαν να είναι τιμωρία για τον λαό δηλαδή η προσφυγή στις κάλπες, λες και είναι αμάρτημα βαρύ να μην υπερψηφιστεί ο κος Γκιόνογλου παραδείγματος χάριν.
Είδαμε ακόμη και περίεργες μεταγραφές ιδιαίτερα στον δήθεν «ανεξάρτητο» χώρο του κου Γκιόνογλου που καταδεικνύουν πολιτική επιπολαιότητα που φτάνει στα όρια του εμπαιγμού της κοινής γνώμης.
Η συνεργασία με τον κο Χαλκίδη ολοκληρώθηκε στη βάση του ότι το ψηφοδέλτιο του κου Γκιόνογλου είναι ανεξάρτητο και δεν στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό τουλάχιστον είπε ως επιχείρημα ο βουλευτής της ΝΔ προς τους οπαδούς του όταν τους μίλησε προ δεκαημέρου στην Μελίκη, διαβάσαμε στις εφημερίδες.
Ωστόσο, ο υπουργός Χρυσοχοϊδης στην ομιλία του την Παρασκευή είπε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Γκιόνογλου και είναι σαφές πως με αυτή τη θέση αποκαλύπτεται όλη η υποκρισία που επικρατεί στην δημόσια σφαίρα και έχει ως πρωταγωνιστές αυτούς που καμώνονται ότι κινούνται μέσα σε θεσμικά πλαίσια.
Το τελευταίο φύλλο συκής έπεσε πλέον, γράφουν οι εφημερίδες.

Φίλοι μου, με τη ευκαιρία της σημερινής ομιλίας επιτρέψτε μου να επιχειρήσω μια αναδρομή στο χρόνο. Θα πάω πίσω οκτώ χρόνια ,τότε που ο κος Γκιόνογλου και ο κος Δημητριάδης δεν ήταν ακόμη δήμαρχοι.
Θυμάμαι τότε ότι επεσήμανα στον κο Γκιόνογλου, το κρίσιμο ζήτημα του πόσιμου νερού της πόλης, ζήτημα που επεσήμανε στη ομιλία του και ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ τότε υποψήφιος δήμαρχος ο Νίκος Τσολάκης.
Οκτώ χρόνια μετά από αλλεπάλληλες νέες γεωτρήσεις ,που έφεραν στη επιφάνεια μέχρι και ….αρχαία νερά, οι δημότες που δεν αγοράζουν εμφιαλωμένα, συνεχίζουν να πίνουν νερό με μια κάποια… γλίτσα και ένα λίγο πουράκι κατά τα λεγόμενα του κου Γκιόνογλου.
Ο ίδιος δήμαρχος , βρέθηκε χωρίς καμία προεργασία , εντελώς απροετοίμαστος για το μεγαλύτερο έργο της οκταετίας του, τη αποχέτευση των ακαθάρτων λυμάτων.
Βρέθηκαν τότε κάποιοι σαν από «μηχανής θεοί» που κόπιασαν, ετοίμασαν και πρόσφεραν σαν «θείο δώρο» για τη πόλη, μια έτοιμη μελέτη.
Αυτό αποδεικνύεται και από τις δημόσιες ευχαριστίες του κου Γκιόνογλου προς τους συγκεκριμένους μελετητές.
Και ενώ αξιοποίησε αυτή τη μελέτη με το σύστημα ελεύθερης ροής που εκπονήθηκε τη ύστατη στιγμή και βάσει αυτής της μελέτης εγκρίθηκε το έργο, εντούτοις το κατασκεύασε εις ένδειξη ….ευγνωμοσύνης με άλλη μελέτη , με το σύστημα κενού.
Με βαλβίδες που βαθμολογήθηκαν με μηδέν από τους βαθμολογητές και με μηδαμινή έκπτωση ,όπως αναφέρθηκε κατά κόρο στο τοπικό τύπο, αλλά και σε πολλά δημοτικά συμβούλια.
Αντίθετα με το κο Γκιόνογλου ο κος Δημητριάδης σε συνάντηση μας πριν τις εκλογές του 2002 , ήταν κάθετα αντίθετος με τη μελέτη αποχέτευσης, που είχε εκπονήσει η προηγούμενη διοίκηση.
Δεν επικαιροποίησε τη μελέτη σύμφωνα με τη νομοθεσία που ίσχυε εκείνη τη περίοδο (χωρίς καμία πρόσθετη δαπάνη), δεν διατήρησε τη ωριμότητα που είχε ήδη πάρει η μελέτη, δεν διεκδίκησε τη χρηματοδότηση όλου του έργου.
Με τη μελέτη μάλιστα αυτή σαν σημαία του, κατάφερε να εκλεγεί δυο φόρες δήμαρχος.
Βέβαια ο χρόνος κυλά ιδιαίτερα γρήγορα όταν μένεις αδρανής, κι έτσι μέσα στα οκτώ χρόνια της διοίκησης του, το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν μια άλλη καινούρια προμελέτη για τη αποχέτευση όμως μόνο του Πλατέος ενώ η αρχική μελέτη αφορούσε τη κατασκευή αποχετευτικού δικτύου για όλους τους οικισμούς του δήμου.
Εδώ καθαρά φαίνεται πως εννοεί ο κος Δημητριάδης τη ισόρροπη ανάπτυξη , όλου του διευρυμένου δήμου που ευαγγελίζεται.
Επίσης θεωρώ άξιο μνείας ότι «εντελώς συμπτωματικά» η προμελέτη του Πλατέως είναι με το ίδιο σύστημα κενού που προτίμησε τελικά και ο κος Γκιόνογλου.
Φίλες και φίλοι , ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας» αγωνίζεται για τη επίλυση προβλημάτων όπως το νερό ύδρευσης και ο ΧΥΤΥ, όπως το φυσικό, κοινωνικό, πολιτιστικό περιβάλλον, για δημόσια έργα κοινωνικών υποδομών, για τη λαϊκή Υγεία και Πρόνοια, για ενιαία μόρφωση, για μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για τον πολιτισμό, για την εξάλειψη της μάστιγας των ναρκωτικών …
Η περιοχή μας εμφανίζει συγκριτικό πλεονέκτημα ,έχει εύφορη γη ,με άφθονα νερά, των δυο ποταμών του Λουδία και του Αλιάκμονα και ενός τεχνητού έργου της τάφρου 66,που περικλείουν το Ρουμλουκι.
Οι καλύτερες δυνατές συνθήκες ανάπτυξης, που όμως κατάντησαν κατάρα και θανάσιμος κίνδυνος από τη ασύδοτη και ανεξέλεγκτη ρύπανση, από αμέλεια, αδιαφορία σε συνδυασμό με τα μεγαλοσυμφέροντα.
Υποσχόμαστε να πάρουμε όλα τα μέτρα για τη απορρύπανση των ποταμών μας, να κάνουμε τις παρόχθιες περιοχές των ποταμών χώρους αναψυχής με ελάχιστα κονδύλια, χώρους με πάρκα γλυπτών που θα προσελκύουν επισκέπτες από όλη τη Ελλάδα, και θα δώσουν δουλειά και εισοδήματα στους κατοίκους της περιοχής μας.
Μπορούμε με τη ανάπτυξη του προαστιακού σιδηροδρόμου και μιας άλλης οικιστικής αντίληψης να έλξουμε τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας και να δώσουμε ώθηση στη οικοδομική και εμπορική δραστηριότητα που έχει καταβαραθρωθεί το τελευταία χρόνια .
Υπάρχει και η έξυπνη ανάπτυξη, που δεν πληγώνει ούτε επιβαρύνει τους ανθρώπους και τον τόπο. Ανάπτυξη που δεν απαιτεί παρά ελάχιστες δαπάνες, αλλά που εξασφαλίζει τη μείωση της ανεργίας και φέρνει έσοδα στον τόπο.
Ξέρουμε ότι απέναντι στους διεκδικητικούς αγώνες μας θα συναντήσουμε
-Τη λογική της αδιαφορίας για το σκουπιδότοπο στο Νησέλι.
-Τη λογική των παραχωρήσεων που διακατείχε και τους δυο συνδυασμούς που επί οχταετία , παραχώρησαν « γη και ύδωρ» στους μεγαλοεργολάβους όπως για παράδειγμα προανάφερα τη σύμβαση παραχώρησης του εργοστάσιου σκουπιδιών , που αντί των 12 ευρω τον τόνο που πληρώνει η Λάρισα σε εμάς τους…πλούσιους θα κόστιζε αν δεν το φρενάραμε, περισσότερα από 120 ευρώ ο τόνος. Για να μην αναφερθώ και στη αδιαφορία , για τη υγεία 1000000 κατοίκων της Θεσ/νικης ,αφού το εργοστάσιο θα κατασκευαζόταν 300 μέτρα από το πόσιμο νερό της μεγαλούπολης.
-Τη λογική να έχεις στα συρτάρια για οχτώ χρόνια τις μελέτες ύδρευσης του Ρουμλουκιού , με νερά από τις πηγές Βερμίου, και στο τέλος της οχταετίας να ξαναυπόσχεσαι τα ίδια που υποσχέθηκες ήδη δυο φορές.
-Τη λογική της παραχώρησης δημόσιου χώρου ,που είναι ιδιοκτησία όλων μας, έναντι αγνώστων ανταλλαγμάτων .
Παραπλανητικά λένε ότι όλα αυτά είναι περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες, οικολογική συνείδηση κτλ ,αποκρύπτοντας επιμελώς ότι είναι ζητήματα που αφορούν τη ίδια τη ζωή των συνδημοτών μας. Προσπαθούν ακόμα και ζητήματα ζωής όπως το πόσιμο νερό να τα απαξιώσουν. Θέλουν να κάνουν τα όποια έργα βλέπετε στα πολυτελή τους φυλλάδια, με ασύμφορες για τους πολίτες συμβάσεις παραχώρησης η με τα διαβόητα ΣΔΙΤ, κάτι που κατηγορηματικά σας διαβεβαιώνουμε δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί.
Και εάν αυτοί έμαθαν καλά να προωθούν προεκλογικά το επιτυχημένο μάθημα «λεφτά υπάρχουν» τώρα πιά και ο λαός έμαθε να εμπιστεύεται πλέον μόνο τα μάτια και τη κρίση του, αναλογίζετε πόσο αναξιόπιστοι είναι και θα πάρει τη κατάλληλη στιγμή τις αποφάσεις του, κι αυτή τη φορά σίγουρα θα ψηφίσει με άλλα κριτήρια.
Ο δημότης δεν ανέχεται πλέον την κακοδιαχείριση και την αναποτελεσματικότητα , δεν δικαιολογεί τη απουσία από τις ανάγκες της καθημερινότητάς του, απαιτεί τοπικούς άρχοντες ικανούς να υπερασπίζονται τον τόπο και τους πολίτες του , αποφασισμένους να μπαίνουν μπροστά δίνοντας μάχες για το συμφέρον των δημοτών τους, γιαυτό και έχει μαζί μας το ικανό και αναγκαίο κίνητρο να συμμετέχει ενεργά στη εκλογική διαδικασία , αφού γνωρίζει ότι δεν θα προδώσουμε ποτέ τη εμπιστοσύνη του.
Φίλες και φίλοι έχουμε σύμμαχο μας τη αλήθεια και το δίκιο. Αποδείξαμε ότι αξίζουμε τη εμπιστοσύνη σας. Δώστε μας τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα σας. Αξίζετε ένα καλύτερο αύριο, από αυτό που σας ετοιμάζουν. Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Συσπειρωθείτε τώρα ,όλοι, στη Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας.
Σας ευχαριστώ όλους σας, μέσα από τη καρδιά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: