Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ


Την κεντρική εκδήλωση έκανε χτες το βράδυ ο συνδυασμός ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Τσιάπλα να εκφωνεί την ομιλία του (δείτε τα βίντεο στα ΧΡΟΝΙΚΑ στο facebook) ενώπιον των υποστηρικτών της νεότευκτης δημοτικής παράταξης που φιλοδοξεί να καταγράψει ένα αξιόλογο ποσοστό στις εκλογές της Κυριακής ώστε να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, ανάμεσα στους δυο νυν δημάρχους που εμφανίζονται ως τα φαβορί της εκλογικής μάχης.
Ο Θ. Τσιάπλας παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις του συνδυασμού για το νέο δήμο και το πρωτότυπο που επέλεξε ήταν να τονίσει πως το πρόγραμμα συνεχώς θα συμπληρώνεται και εμπλουτίζεται.
Ο υποψήφιος δήμαρχος...
..έκανε κριτική στους δυο νυν δημάρχους Γκιόνογλου και Δημητριάδη για τα πεπραγμένα τους, υποσχέθηκε διαφάνεια στην διαχείριση του δημοτικού χρήματος και έλεγχο της διοίκησης.
Είπε πολλές φορές ότι οι πολίτες πρέπει να μην μετανοιώσουν για την επιλογή τους την επομένη των εκλογών και παρότρυνε τους συμπολίτες του να στηρίξουν την παράταξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ο Θ. Τσιάπλας παρουσίασε ένα δωδεκάλεπτο βίντεο με αποκόμματα τοπικών εφημερίδων και τα οποία σχολίαζε εν είδη σεμιναρίου όμως αυτό εκτός από πρωτότυπο άρεσε στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: