Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

O Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας και οι ιδεολογικοί απόγονοι του δρ Μένγκελε

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας είναι ο σύλλογος στον οποίο, σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν όλοι όσοι επιθυμούν να ασκήσουν την ιατρική στο νομό Aρκαδίας. Όπως όλοι οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, πιθανόν να χρηματοδοτείται και από τον κρατικό προϋπολογισμό, δεν γνωρίζω γι’ αυτό, το γεγονός αυτό σίγουρα όμως σημαίνει μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις του συλλόγου απέναντι στο κοινωνικό...
σύνολο και τα μέλη του απ’ ότι πχ ο Σύλλογος Φίλων Πεταλούδας Βλαχοκερασιάς, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το επιστημονικό και κοινωνικό κύρος του επαγγέλματος.

Περιδιαβαίνοντας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, συναντάμε διάφορα πιπεράτα άρθρα: “Νυχτερινοί οργασμοί με όνειρα Αυστηρώς Ακατάλληλα”, “Ανθρώπινες βόμβες είναι στο κρεββάτι οι 40άρες”, “Γιατί κάποιες γυναίκες προτιμούν το “ατομικό παιχνίδι”, από το σεξ;” “Δραστήριες στο σεξ οι Ελληνίδες”, “Ποια φαντασίωση “ανάβει” περισσότερο τις γυναίκες;”, “Μικρές αλήθειες για τα πλούσια γυναικεία στήθη” κλπ, άρθρα που παραπέμπουν περισσότερο στις φαντασιώσεις ενός σεξουαλικά στερημένου ατόμου παρά σε σελίδα επιστημονικού συλλόγου. Αλλά αυτό είναι θέμα που αφορά τα μέλη του συλλόγου και κατά πόσο αισθάνονται οτι η Εspresso Ιατρική τους αντιπροσωπεύει και όχι εμάς τους υπόλοιπους.
Ο “Μοχθηρός Μουσουλμάνος” ετοιμάζεται να
καρφώσει τον σταυρό στο στόμα της “Αιγύπτιας
Χριστιανής”. Φωτό από τα γυρίσματα της ταινίας

Προχωρώντας όμως παρακάτω, συναντάμε και ένα άρθρο, αναδημοσιευμένο από το ακροδεξιο defencenet.gr με τίτλο “Αίγυπτος: «Κάρφωσαν» σταυρό στο στόμα Χριστιανής”. Δεν ξέρω αν θα ήταν υπερβολική η απαίτηση άτομα με κατά τεκμήριο υψηλό μορφωτικό επίπεδο να μην τρώνε αμάσητη όλη την μισαλλόδοξη προπαγάνδα. Eνά απλό googlαρισμα θα αποδείκνυε την μούφα της είδησης: Στην πραγματικότητα η καρφωμένη με σταυρό “Χριστιανή” δεν ήταν παρά φωτογραφία από την μικρού μήκους ταινία σπλάτερ με τίτλο «Inner Depravity».

Αυτό όμως που σίγουρα έχουμε απαίτηση από έναν Ιατρικό σύλλογο είναι να μην αναπαράγει τόσο εύκολα φτηνή μισαλλόδοξη, ρατσιστική και σκατόψυχη προπαγάνδα με εκφράσεις όπως (διατηρώ την ορθογραφία του άρθρου) “Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι» τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!” …, “Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.”, “Τὸ μοναδικόν τους πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ὁποιαδήποτε ῥατσιστικὴ συμπεριφορὰ ἐναντίοντους, διότι κάτι τέτοιο εἶναι ἀνύπαρκτον.”, “Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟλάγνους… Αὐτοὶ χωρίζονται σὲ δύο κατηγορίες. Στοὺς ἠλιθίους καὶ στοὺς πανηλιθίους. Ἠλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ τὰ «παίρνουν» ξεπουλῶντας ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν μάνα τους, στὸν βωμὸ τοῦ νεοταξισμοῦ τους. Δὲν ἔχουν ἰδεολογίες. Ἀνὰ πάσᾳ στιγμὴ μποροῦν νὰ ἀλλάξουν θέσεις, ὀπτικές, κόμματα. Καὶ εἶναι ἠλίθιοι διότι δὲν μποροῦν νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἀξία τῆς ἀληθείας. Πανηλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀκολουθοῦν τοὺς ἠλιθίους, θεωρῶντας πὼς βρῆκαν τὸ φῶς τους, ὥς ἄλλοι στραβοὶ κι ἀόμματοι!!!”. Όλη η φασιστική επιχειρηματολογία σε οικονομική συσκευασία: Οι αριστεροί είναι οι φασίστες, οι μετανάστες είναι συλλήβδην απάνθρωπα κτήνη που σφάζουν και μαχαιρώνουν, ρατσισμός, πογκρόμ και μαχαιρώματα εναντίον τους ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, όσοι υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους βαφτίζονται λαθρολάγνοι νεοταξίτες πράκτορες που τα παίρνουν. Και όλα αυτά με την σφραγίδα Ιατρικού Συλλόγου. Και κόντρα στον Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας σύμφωνα με τον οποίο “Το ιατρικό λειτούργημα ασκείται σύμφωνα με τους γενικά αποδεκτούς και ισχύοντες κανόνες της ιατρικής επιστήμης. Διέπεται από απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διάκριση φύλου, φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, κοινωνικής θέσης ή πολιτικής ιδεολογίας.” Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας τον αγνοεί ή τον γράφει στα παλιά του τα παπούτσια;

Οι απορίες μας μάλλον λύνονται αν μεταβούμε στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook, https://www.facebook.com/isarkadias?ref=ts. Η οποία παρουσιάζεται ως λογαριασμός “προσώπου” με βιογραφικά στοιχεία, και όχι ως σελίδα Facebook όπως πχ η ανάλογη σελίδα του Παραλληλογραφου. Οι αναρτήσεις σε πολυ μεγάλο βαθμό ταυτίζονται με τις αναρτήσεις της ιστοσελίδας του συλλόγου, ως στοιχείο επικοινωνίας χρησιμοποιείται η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.isarkadias.gr οπότε βάσιμα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο διαχειριστής και των δύο είναι το ίδιο πρόσωπο. Στο λογαριασμό του συλλόγου λοιπόν στο Facebook βλέπουμε φιλίες εκλεκτές: Tην τοπική συμμορία των ναζιστών μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής.


Ο Ιατρικός Σύλλογος δεν είναι το χωράφι κανενός να σπέρνει ανεξέλεγκτα τους σπόρους του ρατσισμού και του μίσους και να εκτρέφει φίδια που ήδη έχουν εκκολάψει τα αυγά τους. Έχει Δ.Σ και εκατοντάδες μέλη και ελπίζουμε να δούμε κάποια αντίδραση. Αλλιώς όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις «Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει. Και η πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά.»

Back Door Man

http://wp.me/p1pa1c-hET

πηγή: http://parallhlografos.wordpress.com/2012/08/29/o-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CE%B4%CE%B5/?year=2012&monthnum=08&day=29&like=1&_wpnonce=ffabed26e2&wpl_rand=e703bc2efe

Δεν υπάρχουν σχόλια: