Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Π. Κωνσταντίνου- Η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι επιβεβλημένη

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας, συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή:

«Η Χρυσή Αυγήπροχώρησε σε  βίαιη επίθεση μέσα στο χώρο της Βουλής σε βάρος της αντιπροσωπείας των...
διοργανωτών του συλλαλητηρίου της 24ης Αυγούστου.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτσης επιτέθηκε μεπροπηλακισμούς, σπρωξιές και απειλές για μαχαίρωμα κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας, συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, κατά του Τζαβέντ Ασλάμ, προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας και κατά του Φώτη Ανδρεόπουλου, εκπαιδευτικού τουΑνοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά. Επίσης επιτέθηκε κατά της βουλευτίνας τουΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου η οποία συνόδευε την αντιπροσωπεία στην επίδοση ψηφίσματος στο πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή είναι κατηγορούμενη για αυτές τις βιαιοπραγίες μέσα στη Βουλή (καιπ λήθος εγκλημάτων αλλού) επιχειρεί να τις συγκαλύψει με ψέματα και συκοφαντίες, ιδιαίτερα κατά του Π. Κωνσταντίνου και του Τ.Ασλάμ.

Υπάρχει θέμα με την βίαιη επίθεση του Δ. Κουκούτση  μέσα στη Βουλή για την οποία θα κατατεθεί μήνυση τις επόμενες μέρες.

Υπάρχει ζήτημα με τον αρχηγό της ΧρυσήςΑυγής Ν. Μιχαλολιάκο για τις απειλές άμεσης δραστηριοποίησης των Ταγμάτων εφόδου που εκτοξεύει.

Υπάρχει θέμα με το Η. Κασσιδιάρη και τις επιθέσεις του.

Η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που ενέχονται σε εγκληματικές πρακτικές είναι στοιχειώδες μέτρο για την απόκρουση των αντιδημοκρατικών πρακτικών βίας στις οποίες προχωρούν δημόσια.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Ολα καλά και ωραία. Αυτόν τον τύπο δεν τον παω με τίποτα. Λέει για να λέει. Και όταν του δίνουν βήμα λέει .. μπιπ (μην πώ την λέξη). Απο την μέρα που δεν μπόρεσε να βάλει στο καβούκι του τον άσχετο - βιβλιοπώλη μπουμπούκο με την έχει δώσει άσχημα. Και βασικά τον κόβω όπως το ΚΚΕ. Ξύλινη γλώσσα που λέει για να λέει. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρειάζεται έναν πιο ικανό και το κυριότερο να μπορεί να ΜΙΛΗΣΕΙ !!! ΝΑΙ να ξέρει να μιλάει!
Ο τύπος βαριά βαριά για καφενετζής είναι με όλο το συμπάθειο . Θα έλεγα ταβερνιάρης αλλά του πέφτει πολύ.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΜΜΕΣΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Μια χρυσαυγη και μπήκε δυναμικα στην βουλή. Ξεκουμπίδια λέμε παλίες φρουρές. Σας βαρεθήκαμε!

Ανώνυμος είπε...

τράβα στη χρυσαυγή τότε και άσε μας ήσυχους