Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ρ. Δούρου προς Λαφαζάνη, Κουράκη, Στρατούλη: Σταματήστε τις προσωπικές στρατηγικές, έχουμε κομματικά όργανα

Συνάδελφοι και σύντροφοι που σας σέβομαι για τους αγώνες σας σταματήστε να λειτουργείτε με προσωπικές στρατηγικές. Αυτές οι πρακτικές εκφύλισαν το ΠΑΣΟΚ, ας μην πάθουμε το ίδιο.
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε πριν από λίγο μέσα από τη συχνότητα του κρατικού ραδιοφώνου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αναφερόμενη στις δηλώσεις των Π. Λαφαζάνη, Τ. Κουράκη και Δ. Στρατούλη σχετικά με...
την πτώχευση της  χώρας μας για να προστατευθεί ο ελληνικός λαός.

Πριν από μια ώρα πέρίπου, στο κρατικό ραδιόφωνο η Ρένα Δούρου με ευγενικό τρόπο αλλά με πλήρη σαφήνεια συστήνει στους Λαφαζάνη, Στρατούλη και Κουράκη να καταφεύγουν στα κομματικά όργανα και να μην κάνουν δηλώσεις.

Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε σε νεοφιλελεύθερες επιλογές εξ αιτίας των προσωπικών επιλογών και στρατηγικών ενός εκάστου των στελεχών του θέλοντας να επισημάνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αν συνεχιστούν οι προσωπικές στρατηγικές να καταλήξει σαν το ΠΑΣΟΚ.


Η ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Παντελάκη ήταν σαφής, ζήτησε την άποψή της βουλευτού σχετικά με τις δηλώσεις των τριών συναδέλφων της. Η απάντηση ήταν εξίσου σαφής και κατηγορηματική: Έχουμε κομματικά όργανα, έχουμε κομματική γραμμή και όλοι μας, σεβόμενοι τα μέλη και τους ψηφοφόρους που έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση, πρέπει να λειτουργούμε συλλογικά και όχι έχοντας προσωπικές στρατηγικές, είπε η κ. Δούρου εμφανιζόμενη σαφώς ενοχλημένη και διαχώρισε τη θέση της από τέτοιες πρακτικές αφενός αλλά και επί της ουσίας των όσων υποστηρίζουν οι συνάδελφοί της.

Είναι προφανές ότι μετά την δημοσιοποίηση της ενόχλησης του εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενου Αλ. Μητρόπουλου αλλά και στελεχών που κινούνται στον κύκλο του προέδρου Τσίπρα το κλίμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το κομβικό θέμα της παραμονής της χώρας μας στην ευρωζώνη και στο ευρώ αλλά και της πολιτικής που θα συνοδεύει μια τέτοια πρόταση από μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα προκαλέσει πολλούς τριγμούς στο άμεσο μέλλον με άδηλες συνέπειες στο εγχείρημα.

3 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Θα τρελαθούμε τελείως! Είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε σε νεοφιλελεύθερες επιλογές εξ αιτίας των προσωπικών επιλογών και στρατηγικών ενός εκάστου των στελεχών του θέλοντας να επισημάνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αν συνεχιστούν οι προσωπικές στρατηγικές να καταλήξει σαν το ΠΑΣΟΚ».

Παγκόσμια πρωτοτυπία! Παντού η σοσιαλδημοκρατία απλώς έδειξε στη κρίσιμη στιγμή, ποιάς εξουσίας συμφέροντα υπηρετεί εδώ ο νεοφιλελευθερισμός ήρθε λόγω… «προσωπικών επιλογών και στρατηγικών ενός εκάστου των στελεχών»!!! Αν είναι δυνατόν!

Αυτή η κυρία προαλείφεται για να μας κυβερνήσει! Έτσι θα αναλύει και θα κρίνει την κρίση του συστήματος και της αστικής δημοκρατίας! Άντε μετά να μη διολισθήσει στο νεοφιλελευθερισμό…

Αύριο θα είναι εύκολο να καταλήξει στα συμπεράσματα του Πάγκαλου για την κρίση και του χρέους.

Όσο για το αν θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ; Τώωωρααα! Πολύ αργά.

μεταλεργατης είπε...

Λέτε νά ενδιαφερεται αυτός πού αυτοκτονει αν τόν αυτοκτονει τό γιουρο ή η δραχμή ή ο ανεργος πού δεν έχει μία στή τσέπη τού

Ανώνυμος είπε...

η δουρου πριν μια βδομαδα κατεθεσε κειμενο υπερ του περες! περα για περα εκτος γραμμης! τωρα εγκαλει τους λαφαζανη,κουρακη,στρατουλη για παρεκλιση!χαθηκε το μετρο η μεγαλη ζαλαλα στα ψηλα!