Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Προφυλακιστέος για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο ο Τάσος Θεοφίλου

Αθήνα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου, για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, στη Νάουσα της Πάρου, και τη ληστεία που προηγήθηκε στην Alpha Bank, μετά την απολογία του ενώπιον του 10ου τακτικού ανακριτή. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι...
την επίμαχη ημέρα δεν βρισκόταν στο νησί.

Αυτή τη στιγμή ο Τ.Θεοφίλου οδηγείται στον εφέτη ειδικό ανακριτή Κώστα Μπαλτά, για να απολογηθεί και για τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, και συγκεκριμένα για ένταξη στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Σπύρος Φυτράκης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ αμφισβήτησε τον τρόπο λήψης γενετικού υλικού DNA από το οποίο προκύπτει η ενοχή του δράστη.

Τόνισε ακόμη ότι υπάρχει ένα δικονομικό πρόβλημα, καθώς ο Θεοφίλου κατηγορείται δύο φορές για το ίδιο αδίκημα και υποστήριξε ότι κανονικά η υπόθεση που αφορά στη ληστεία της Πάρου θα έπρεπε να βρίσκεται στη Σύρο και όχι στην Αθήνα.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: