Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- Κάλεσμα του Ε.Κ για διαδήλωση με το ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ- Μόνοι τους ξανά

Από παλαιότερη κινητοποίηση του ΕΚ Νάουσας
Πιστό στο μοναχικό του δρόμο το ΚΚΕ και οι οργανώσεις του αποφάσισαν και φέτος, την 8η Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, να πορευτούν μόνοι τους κι "αμόλυντοι". Θα κάνουν συγκέντρωση και πορεία μακρυά από τους ρεφορμιστές και τους ξεπουλημένους της ΓΣΣΕ και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους ικανοποιημένοι ότι έκαναν το επαναστατικό τους καθήκον.
Αφορμή για το παραπάνω πικρόχολο σχόλιο είναι η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, ενός ΕΚ που είναι πολύ δραστήριο και αρκετές παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία κι όχι μόνο, που καλεί τους εργάτες να...
πάρουν μέρος στη διαδήλωση υπό τη σκέπη του ΠΑΜΕ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας σε συνεδρίασή της αποφάσισε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, 6.00μμ στην Πλατεία Αριστοτέλους, μ ε σύνθημα: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Ή ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Ή ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
Λεωφορεία θα αναχωρήσουν 4.00μμ από το Εργατικό Κέντρο,
Ο φόβος ΔΕΝ σε έσωσε. Όσοι έλεγαν ότι οι θυσίες έχουν τέλος, διαψεύστηκαν. Τώρα πια έχεις πείρα! Κάθε ανοχή και υποχώρηση, είναι βήμα εξαθλίωσης. Τώρα έχεις ευθύνη! Να πάρεις την υπόθεση στα χέρια σου, ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ.
Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού που αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο είναι για τα ζητήματα της υγείας – πρόνοιας, το ΙΚΑ και το Νοσοκομείο Νάουσας. Οργανώνει πλατιά, λαϊκή σύσκεψη με όλους τους φορείς της πόλης την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, ώρα: 8.00 το απόγευμα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: