Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στρατόπεδο Κορίνθου: τα τσατσιλίκια της Χρυσής Αυγής με το πελατειακό Κράτος

Είχαν προγραμματίσει κατάταξη νεοσυλλέκτων, έστειλαν τους μετανάστες!

Τρέχουν και δε φθάνουν στο ΓΕΣ για να στείλουν αλλού τους νεοσύλλεκτους που είχαν προγραμματίσει για να παρουσιαστούν στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του ΓΕΣ www.army.gr, οι προς κατάταξη στρατεύσιμοι στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο με τη 2012 Ε ΕΣΣΟ, μπορούν να ενημερωθούν για την τροποποίηση των δελτίων κατάταξής τους λόγω υπηρεσιακών αναγκών, από... τις αρμόδιες στρατολογικές υπηρεσίες, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Γρήγορα αποκαλύφθηκαν όλα.

Πίσω από τα ξεκατίνιασμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Χρυσής Αυγής, Δημάρχου και επιχειρηματιών.
Πίσω από τις απάνθρωπες εθνικιστικές-ρατσιστικές κραυγές και τις κορώνες για το «ηρωικό Σύνταγμα» δε βρίσκονται τα «εθνικά ιδεώδη», η «καθαρότητα της φυλής» και «η προστασία της Πόλης».
Κρύβονται τα ευρώ. Πολλά ευρώ. Αυτά Προσκυνούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Χρυσή Αυγή! Αυτά υπολόγιζαν ότι θα κερδίσουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα από την επανέναρξη του ΚΕΝ Κορίνθου που είχε κλείσει. Απέναντι στους μετανάστες βρέθηκαν οι σουβλατζήδες, οι ιδιοκτήτες καφετεριών, οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων κατοικιών, ο Εμπορικός Σύλλογος, όλοι αυτοί που κονόμαγαν από τους φαντάρους και τα στελέχη τόσα χρόνια και έλπιζαν, πιέζοντας ασφυκτικά, να ανοίξει ξανά το ΚΕΝ. Η Δημοτική Αρχή, που φυσικά ποτέ δε παραπονέθηκε για τις άθλιες συνθήκες που βίωναν οι φαντάροι και θα βιώσουν πλέον οι μετανάστες.
Κρύβονται οι ψήφοι. Όσες υπολόγιζαν να καρπωθούν ΝΔ-Χρυσή Αυγή από την επιτυχία τους να ξαναλειτουργήσει το Κέντρο Εκπαίδευσης. Αυτό έταζαν, αυτό διαπραγματεύονταν.
Η Χρυσή Αυγή έμαθε γρήγορα όλα τα παιχνίδια του βρώμικου πολιτικού συστήματος. Διορίζει αβέρτα στη Βουλή τραμπούκους οπαδούς της, που πληρώνει ο λαός μας με τους φόρους, διαπραγματεύεται με τοπικά οικονομικά συμφέροντα, δίνει υποσχέσεις και παίρνει ψήφους. Η Χρυσή Αυγή που υπόσχεται να ξεβρομίσει τον τόπο είναι τμήμα της σαπίλας, μπράβος και νταβατζής οικονομικών συμφερόντων, εργαλείο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού για να επιβληθεί ο Εργασιακός και Κοινωνικός Μεσαίωνας των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ και της ταξικής πολιτικής.
Παλιότερα οι οπαδοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κολλούσαν αφίσες για να βολευτούν μετεκλογικά από το κόμμα. Τώρα, οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής παίζουν σκηνοθετημένα ξύλο έξω από τα στρατόπεδα με τους ομοϊδεάτες τους τα ΜΑΤ, κυνηγούν και σφάζουν μαζί μετανάστες. Βλέπεις πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τα 7 ευρώ μεροκάματο στις φράουλες του Πύργου και στις καλλιέργειες της Κορίνθου-Αργολίδας!
Από την άλλη μεριά αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της ΝΔ. Αφού γέμισε την Ελλάδα με άχρηστα στρατόπεδα, τώρα πιεσμένη ως κυβέρνηση από την κρίση και την Τρόικα, δεν τα κλείνει, αλλά ανοίγει και όσα έκλεισαν για να βολέψει τα βύσματα της και να εξυπηρετήσει το πελατειακό κράτος. Δώρο στην εκλογική περιφέρεια του Σαμαρά ήταν η επαναλειτουργία του ΚΕΝ Καλαμάτας από τον πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο. Ενώ ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος που στο πλαίσιο της επιχείρησης σωτηρίας του πολιτικού προφίλ παρουσιαζόταν να σκέφτεται εναλλακτικά μέτρα για να μην κοπούν μισθοί και συντάξεις των στρατιωτικών, τελικά ψαλίδισε τους μισθούς κατά 8% και προχωρούσε στην επαναλειτουργία του ΚΕΝ Κορίνθου!
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οδήγησαν τον κόσμο της εργασίας στην Χρεωκοπία, μας πετούν καθημερινά στη ζούγκλα των ανύπαρκτων εργασιακών δικαιωμάτων, να δουλεύουμε χωρίς σύμβαση και ένσημο για 7-10 ευρώ τη μέρα, ενώ παράλληλα εκτοξεύεται η ανεργία και η απόγνωση. Συνεχίζουν την ίδια άγρια ταξική πολιτική, χαρίζουν τη δημόσια περιουσία στους ιδιώτες, εμπορευματοποιούν-ιδιωτικοποιούν κάθε κοινωνικό αγαθό. Στήνουν εμφύλιο μεταξύ των εργαζομένων, Ελλήνων και ξένων, για να αποκρύψουν τον πραγματικό ταξικό εμφύλιο μεταξύ της αστικής τάξης και της Ε.Ε. ενάντια στον κόσμο της εργασίας, που καθημερινά θεριεύει.
Εμείς απατούμε να κλείσουν τώρα όλα τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και να σταματήσει η ρατσιστική-αυταρχική εκστρατεία της ελληνικής κυβέρνησης. Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ένταση του μεταναστευτικού ζητήματος είναι το ελληνικό κράτος και τα κόμματα εξουσίας που οικοδομούν το Τείχος του Αίσχους, αναλαμβάνοντας επί χρήμασι τη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Είναι όλοι αυτοί που υπογράφουν και εφαρμόζουν τις αντιμεταναστευτικές συνθήκες, δε δίνουν χαρτιά και άσυλο στους μετανάστες, τους κρατούν όμηρους και τους πετούν στα δίκτυα των δουλεμπόρων. Αυτοί μετέτρεψαν ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης εμποδίζοντας τους μετανάστες να μετακινηθούν στις ευρωπαϊκές χώρες που επιθυμούν. Είναι η Ε.Ε. που ενώ μαζί με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ πραγματοποιεί ιμπεριαλιστικές εκστρατείες και στηρίζει αυταρχικά καθεστώτα, στην συνέχεια χτίζει την Ευρώπη Φρούριο απέναντι στα ποτάμια των απελπισμένων προσφύγων. Το δράμα των προσφύγων-μεταναστών από τις εμπόλεμες ζώνες και τις κατεστραμμένες από την καπιταλιστική κρίση χώρες της Ασίας και της Αφρικής, το ζήσαμε πρόσφατα με τη Λιβύη, θα τα ξαναζήσουμε τώρα με την Συρία.
Απαιτούμε: ανοικτά σύνορα για όλους τους εργαζόμενους. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων των μεταναστών, παροχή Πολιτικού Ασύλου σε όσους το έχουν ανάγκη, διάλυση των ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
Μόνο με τους κοινούς μας αγώνες μπορούμε να διεκδικήσουμε τα κοινά μας δικαιώματα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: