Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Η δήμαρχος γράφει ..επιστολές αλλά τα προβλήματα επιμένουν

Είναι γνωστό ότι η δήμαρχος Βέροιας Χαρ. Ουσουλτζόγλου έχει μια ιδιαίτερη κλίση στο γράψιμο. Δεν έγινε συγγραφέας αλλά γράφει επιστολές για διάφορα θέματα και τις στέλνει σε υπουργούς, διευθυντές, διοικητές κλπ.
Το σημερινό της πόνημα αφορά στο Νοσοκομείο της Βέροιας και πιο συγκεκριμένα στη...
λειτουργία της γυναικολογικής κλινικής η οποία έχει προβλήματα.

Η δήμαρχος επέλεξε την τακτική των επιστολών αφού φαίνεται ότι απεχθάνεται δυναμικές κινητοποιήσεις. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι η μεν δήμαρχος να γράφει ασταμάτητα τα δε προβλήματα να παραμένουν ως έχουν.

Η επιστολή της δημάρχου προς τον διοικητή του Νοσοκομείου είναι:

"Επανερχόμαστε για άλλη μια φορά στην προβληματική λειτουργία της Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής του Γεν. Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βέροιας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν. Βέροιας υπηρετούν δύο (2) γυναικολόγοι οι οποίοι καλύπτουν μόνο για 16 ημέρες το μήνα τις ανάγκες της κλινικής.
Γνωρίζετε ότι σε όλο το Νομό λειτουργεί μόνο μια Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Το γεγονός αυτό είναι πρωτόγνωρο και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των γυναικών της περιοχής μας.

Παρακαλώ να φροντίσετε για την άμεση κάλυψη των αναγκών της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βέροιας σε γιατρούς -λύση υπάρχει αλλά βούληση χρειάζεται - ώστε να μην κινδυνέψει καμιά γυναίκα.

Είμαι υποχρεωμένη να σας ενημερώσω ότι θα προβώ σε όλα τα απαραίτητα, νόμιμα μέτρα για να υπερασπιστώ το Συνταγματικό Δικαίωμα στην υγεία των πολιτών της περιοχής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: