Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

VIDEO- Γράψας, Μπόλαρης, Τσακαλώτος, Καλτσώνης, Δραγανίγος για την Αριστερή Κυβέρνηση- ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2013

Όπως ήταν φυσικό, η συνύπαρξη στο πάνελ ομιλητών με διαφορετικές διαδρομές, απόψεις και αναφορές, προκάλεσε το ενδιαφέρον των πολλών ακροατών της συζήτησης –πολλοί από αυτούς είχαν συμμετοχή και στη συζήτηση που ακολούθησε.

Το ίδιο το θέμα των...

ομιλιών, κράτος – κυβέρνηση – εξουσία – τακτική και στρατηγική της Αριστεράς, απασχολεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον κόσμο του αγώνα και της Αριστεράς. Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, όλοι ανεξαιρέτως οι ομιλητές συνέβαλαν στην αποσαφήνιση των διαφορετικών απόψεων γύρω από τα κομβικά αυτά ζητήματα, σε έναν ουσιαστικό και πολιτισμένο διάλογο.

Τονίζουμε ότι ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ερωτήσεις και τοποθετήσεις ‘από τα κάτω’, καθώς και οι απαντήσεις των ομιλητών, που μπορείτε να δείτε στο τελευταίο βίντεο.
 

2η ημέρα των Αναιρέσεων 2013: Συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίσεις στα ζητήματα του σύγχρονου κράτους, της κυβέρνησης και της εξουσίας. Για την τακτική και τη στρατηγική της Αριστεράς» -Το άνοιγμα από τον συντονιστή Δημήτρη ΓράψαΑναιρέσεις 2013, 2η μέρα, Συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίσεις στα ζητήματα του σύγχρονου κράτους, της κυβέρνησης και της εξουσίας. Για την τακτική και τη στρατηγική της Αριστεράς». Η τοποθέτηση του ιστορικού Λέανδρου Μπόλαρη, στελέχους του ΣΕΚ.


Αναιρέσεις 2013, 2η μέρα. Συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίσεις στα ζητήματα του σύγχρονου κράτους, της κυβέρνησης και της εξουσίας. Για την τακτική και τη στρατηγική της Αριστεράς». Η τοποθέτηση του οικονομολόγου Ευκλείδη Τσακαλώτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΑναιρέσεις 2013, 2η μέρα. Συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίσεις στα ζητήματα του σύγχρονου κράτους, της κυβέρνησης και της εξουσίας. Για την τακτική και τη στρατηγική της Αριστεράς». Η τοποθέτηση του Δημήτρη Καλτσώνη, καθηγητή Παντείου ΠανεπιστημίουΑναιρέσεις 2013, 2η μέρα, Συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίσεις στα ζητήματα του σύγχρονου κράτους, της κυβέρνησης και της εξουσίας. Για την τακτική και τη στρατηγική της Αριστεράς». Η τοποθέτηση του Αντώνη Δραγανίγου, μέλους της ΠΕ του ΝΑΡ, ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αναιρέσεις 2013, 2η μέρα. Συζήτηση με θέμα: «Προσεγγίσεις στα ζητήματα του σύγχρονου κράτους, της κυβέρνησης και της εξουσίας. Για την τακτική και τη στρατηγική της Αριστεράς». Ερωτήσεις, τοποθετήσεις και απαντήσεις από τους ομιλητές.


Τα βίντεο είναι από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ και το εισαγωγικό κείμενο από το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: