Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΗΜΑΘΙΑ - Έδωσε και πάλι λύση ο Λάζαρος η αστραπή - Ράλι ανόδου στα χρηματιστήρια

Χαρακόπουλος- Τσαβδαρίδης επί τω έργω
Ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως γνωστόν κατέκτησε επαξίως το προσωνύμιο "Λάζαρος η αστραπή". Και το κατέκτησε διότι οι ενέργειές του ως πολιτικός είναια ακαριαίες με συνέπεια, εκτός του εντυπωσιακού του πράγματος, να δίνονται και λύσεις στα ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Μάλιστα, η δραστηριότητά του είναι τέτοια που η Ημαθία ξεχωρίζει από την υπόλοιπη χώρα και ζει κυριολεκτικά σε...

συνθήκες προ Μνημονίου (π.Μ) και όλοι είμαστε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι  και πίνουμε νερό στο όνομα και στην υγεία του Λάζαρου που είναι τόσο αποτελεσματικός και δεν μας έχει αγγίξει καθόλου η κρίση.

Ο Λάζαρος η αστραπή λοιπόν δεν απέκτησε ακόμα την ικανότητα να πετάει γιατί αν την είχε θα σηκώνονταν μαζί με τα αεροπλάνα και θα διέλυε τα σύννεφα που έφεραν εκτός από βροχή και το χαλάζι που ισοπέδωσε τα πάντα. Ωστόσο, και πάλι με αστραπιαίο τρόπο, σκέφτηκε ότι εκτός του πρωτογενούς τομέα, όπου έκανε κι εκεί αστραπιαίες παρεμβάσεις, θα έχει σοβαρό πρόβλημα και ο δευτερογενής και έκανε την παρακάτω δήλωση που η βαρύτητά της αξιολογήθηκε αμέσως από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας.
Η δήλωση του Λάζαρου είναι: «Θα βρούμε τρόπο ανακούφισης του δευτερογενούς παραγωγικού, μεταποιητικού τομέα της Ημαθίας, ο οποίος επλήγη και αυτός από την θεομηνία της 10ης Ιουνίου».

Μόλις έγινε γνωστή η δήλωση του Λάζαρου τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου που ασχολούνται με τα αγροτικά προϊόντα άρχισαν να ανεβαίνουν σαν τρελά, οι βιομήχανοι κονσέρβας φρούτων στη χώρα μας άνοιγαν σαμπάνιες και έπιναν στο όνομα του Βουλευτή Λάζαρου, οι χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι σκέφτηκαν προς στιγμήν να κάνουν ένα υπαίθριο πάρτι στο γήπεδο της Κουλούρας για να το γιορτάσουν αλλά το ματαίωσαν την τελευταία στιγμή με το σκεπτικό ότι "ακόμα δεν αρχίσαμε τη δουλειά, με πάρτι θα ξεκινήσουμε".

Η εποποιία του Λάζαρου- αστραπή θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες όταν θα οδηγήσει ως τροπαιοφόρος τους εκπροσώπους των βιομηχάνων και των αγροτών και των μεταφορέων στο Υπουργείο όπου θα  γίνει η κοινή σύσκεψη με τον Υπουργό (;) για να δοθούν άμεσες, αστραπιαίες, λύσεις.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις μπορούμε όλοι στην Ημαθία να αναφωνήσουμε:

-Να είσαι πάντα καλά Λάζαρε για να μας προσέχεις.

-Ζήτω ο Λάζαρος η αστραπή.

-Ζήτω η Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: