Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ριβάλντο: «Δεν θέλουμε Μουντιάλ. Υγεία και παιδεία θέλουμε»




«Δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη στιγμή. Δεν το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε υγεία και παιδεία» δήλωσε..... ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ


  «Συγχαρητήρια» στον λαό της Βραζιλίας που διαδηλώνει με αφορμή τις αυξήσεις στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς έδωσε ο Ριβάλντο εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη διοργάνωση του Μουντιάλ το 2014 στη χώρα του.

  «Δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη στιγμή. Δεν το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε υγεία και παιδεία. Είναι ντροπή να σπαταλάμε τόσα πολλά χρήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τα νοσοκομεία και τα σχολεία παραμένουν σε άθλιες συνθήκες. Τόσο βία και τέτοιο χάλι» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

  «Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου γιατί ήμουν και εγώ φτωχός και βίωσα τα προβλήματα που έχουν τα δημόσια σχολεία και την έλλειψη καλού συστήματος υγείας. Ακόμα με πονάει όταν το σκέφτομαι πως ο πατέρας μου χτυπήθηκε και πέθανε, γιατί ένα νοσοκομείο στο Ρεσίφε δεν τον περιέθαλψε» κατέληξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: protothema.gr via alfavita.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θα πει μεγαλος παικτης......