Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τρέμουν τα παπαγαλάκια του ΜΕΓΚΑ - Είναι μια καλή μέρα

Στις 11 περίπου, δηλαδή πριν μια ώρα περίπου, άρχισα να παρακολουθώ τις εξελίξεις από την τηλεόραση. Το κανάλι που ήταν ανοιχτό ήταν το ΜΕΓΚΑ και στα παράθυρα η Τρέμη, ο Πρετεντέρης και οι λοιποί "συγγενείς".

Μου είναι εντελώς αδιάφορο το τι...
έλεγαν καθώς επίσης και τις "αναλύσεις" τους. Τα παπαγαλάκια του συστήματος είναι γνωστό σε όλους τόσο ο ρόλος τους όσο και η αποστολή τους. Αυτό όμως που με χαροποίησε, που με έκανε να σταθώ ορισμένα λεπτά μπροστά από το γυαλί ήταν ο τόνος της φωνής τους, η χροιά τους που έδειχνε περίτρανα τον πανικό τους.
Αγωνιούσαν και αγωνιούν οι καθεστωτικοί του Μπόμπολα για το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές, να φύγει η ΔΗΜΑΡ, να ταρακουνηθεί η κυβέρνηση.
Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα τα παπαγαλάκια του καθεστώτος του Μνημονίου βλέποντας να εξαντλείται ο χρόνος και ίσως άρχισαν να κάνουν και δεύτερες σκέψεις.
Όπως και αν είναι, το γεγονός και μόνο ότι χέστηκαν οι παπαγάλοι του Μπόμπολα εμένα με έκανε να πω ότι "ήταν μια καλή μέρα σήμερα"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ πιο ωραίο να κλείσεις τον ήχο και να βλέπεις τις εκφράσεις τους...

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλι ήθελα να την σπάσω!
Συνεχίζουν αυτό που έμαθαν χρόνια τώρα, οι προπαγανδιστές!
Το πόρισμα τους το βγάλανε.Ο λάος δεν θέλει εκλογές.
Ας τους διαψεύσουμε επιτέλους!
Χαμένοι είμαστε επι του παρόντος, απορώ τι φοβόμαστε, και δεν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!Ξυπνάτε και αφήστε τους καναπέδες!