Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Από παλιά και φθαρμένα υλικά η νέα κυβέρνηση

«Η νέα κυβέρνηση αποτελείται από παλιά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού», υποστήριξε μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα του FM100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου. ...»...
 
Η κ. Χαραλαμπίδου επισήμανε πως στον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν ακόμη χειρότερα μέτρα και υπογράμμισε τη συμμετοχή των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη στην κυβέρνηση. «Ο πρώτος θα υλοποιήσει χωρίς παρεκκλίσεις την τροϊκανή πολιτική κι ο δεύτερος θα χειριστεί το κλείσιμο των νοσοκομείων», υποστήριξε.
 
Μιλώντας για συνεργασίες στο χώρο της Αριστεράς, η κ. Χαραλαμπίδου υποστήριξε πως «θα είναι πολύ μεγάλο λάθος, ένας αντιμνημονιακός αγώνας που έγινε με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι το πεδίο που κάθε κόμμα που αυτοαποκαλείται Αριστερό, να μπαίνει και να βγαίνει κατά το δοκούν». Υπογράμμισε, από την άλλη, τη «σωστή στάση του ΚΚΕ στο θέμα της ΕΡΤ», όπως είπε. «Από κοινού, με το ΚΚΕ και τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είμαστε έξω στο δρόμο για τα προβλήματα», πρόσθεσε.
 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ επισήμανε πως έχει αποφασιστεί η συρρίκνωση επιχειρήσεων που παράγουν αμυντικό υλικό, που «θα δώσουν μάνι – μάνι 850 απολύσεις. Το πρόβλημα είναι η είσχυση αυτών των επιχειρήσεων, για τη θωράκιση της χώρας. Η δικομματική αποφασίζει πράγματα επικίνδυνα για τη χώρα», υποστήριξε.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: