Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Απάντηση σε έναν ομοφοβικό, εθνικοπατριώτη δημοσιογράφο της Ημαθίας - Η κριτική και η χυδαιότητα

Είναι ορατό με την πρώτη ανάγνωση ότι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο συντάκτης τους σχολίου αυτού είναι ομοφοβικός. Εκτός όμως από ομοφοβικός διαθέτει και κρύο χιούμορ που μπορεί να γίνεται αποδεκτό από την παρέα του αλλά όταν φιλοξενείται ή αναγράφεται και ως άποψη της...

εφημερίδας τότε αλλάζει «κατηγορία» και μετατρέπεται σε χυδαία πολιτική κριτική.
Και ως γνωστόν, όταν η κριτική εμπεριέχει μέσα της την χυδαιότητα τότε η εκτροπή είναι δεδομένη.

Ο Θ. Ελευθεριάδης λοιπόν, δέησε να ασχοληθεί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για πρώτη ίσως φορά αν και είναι παραλήπτης το σάιτ του, τόσο το ΕΠΕΑ παλιά όσο και το ΛΑΟΣ-ΕΠΕΑ τώρα, πολλών ηλεκτρονικών μηνυμάτων της οργάνωσης της Ημαθίας. Ωστόσο, δεν δημοσίευσε ποτέ και τίποτα τους τελευταίους μήνες. Δικό του «μαγαζί» είναι εξ άλλου.

Ωστόσο, επειδή είναι δικό του το «μαγαζί» δε σημαίνει ότι μπορεί να χυδαιολογεί εναντίον ενός χώρου που ο ίδιος ως άλλη MRB αξιολογεί ότι κινείται στο 0,0000003%.

Εξ άλλου, ο ακραιφνής πατριώτης, ο υμνητής του στρατού και της εκκλησίας δε θα μπορούσε να έχει υπόψη του το γεγονός ότι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι το κατά πόσο σέβεται, ανέχεται, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων και της αυτοδιάθεσης ενός εκάστου.

Ταυτιζόμενος με τον διχαστικό λόγο του Άνθιμου επιχείρησε να κάνει χιούμορ ο Θ. Ελευθεριάδης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποκαλώντας απαξιωτικά τα μέλη της «ροζ σύντροφοι». Τον αφήνουμε στην εθνικοπατριωτική και στρατιωτικόφιλη παρέα του να ψέλνει εμβατήρια με τους παπάδες που τόσο θαυμάζει. Η δική μας πορεία είναι να γκρεμίσουμε κάθε αναχρονιστικό θεσμό που έχει φτιάξε το αστικό κράτος και αναπαράγει αμόρφωτους και απολίτικους εργάτες της χειρωνακτικής και πνευματικής εργασίας για να διαιωνίζει την ύπαρξή του. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στους ομοφοβικούς και πάσης φύσεως ρατσιστές που αντιτίθενται στα δικαιώματα των μειονοτήτων και της αυτοδιάθεσης του σώματος του καθενός μας.

Χάρης Μόχλας
μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
 
Για την ιστορία

Το σχόλιο  του Θ. Ελευθεριάδη είναι:

 

Και πού να σφίξουν οι …ζέστες εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

« Η αναγνώριση του δικαιώματος στον πολιτικό γάµο, την υποβοηθούµενη αναπαραγωγή, παρένθετη µητρότητα, υιοθεσία και γονεϊκότητα σε ομοφυλόφυλα ζευγάρια πρέπει να θεσμοθετηθούν άμεσα. Όµως η µάχη θα κριθεί στους δρόµους και όχι στους διαδρόµους της Βουλής. Οι θεσµοί του καπιταλιστικού συστήµατος, η οικογένεια, τα ΜΜΕ, η εκπαίδευση, η εκκλησία, ο στρατός είναι αυτοί που αναπαράγουν τα σεξιστικά στερεότυπα και γι’ αυτό πρέπει να τους ανατρέψουμε».
Αυτή υπήρξε η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Θεσσαλονίκη για το gayprideπου επιτυχημένα στήριξε ο κ. Μπουτάρης. Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και παρένθετη μητρότητα, υιοθεσία και γονεικότητα σε λεσβίες και ομοφυλόφιλους. Και προπαντός η ανατροπή της… οικογένειας, της εκπαίδευσης, της εκκλησίας και του στρατού, είναι τα πρότυπα μιας αφύσικης παραφροσύνης που πλήττει τα μυαλά των αριστεριστών. Όλη η χώρα μια ανωμαλία δηλαδή. Κατά το «αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» πορεύονται τα αριστερίστικα κινήματα του 0,00003 %. Και πού να σφίξουν οι ζέστες δηλαδή. Κρύα ντους ...ροζ σύντροφοιιιιιιι

Δεν υπάρχουν σχόλια: