Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Όλοι στην ΕΡΤ να περιφρουρήσουμε την δημόσια περιουσία

-ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
-ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
 
Ο μεγάλος αγώνας για την...
ΕΡΤ έδειξε ότι μπορούν σήμερα οι αγώνες να έχουν αποτελέσματα και να προκαλούν μεγάλα πολιτικά ρήγματα. Γύρω από αυτόν τον αγώνα συγκεντρώθηκε η ελπίδα και η προσδοκία ευρύτερων κομματιών εργαζομένων και νέων για να ανοίξουν επιτέλους δρόμοι ανατροπής και απαλλαγής από τη μνημονιακή καταστροφή. Γι' αυτό το λόγο και αυτός ο αγώνας πρέπει να νικήσει και να δικαιωθεί. Να μην περάσουν τα σχέδια για απολύσεις, “εκκαθαριστές”, “μεταβατικούς φορείς”. Γι' αυτό και πρέπει οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα να παραμείνουν σε κατάληψη, με ευθύνη των εργαζομένων της ΕΡΤ, να παραμείνουν χώροι πραγματικά ελεύθερης ενημέρωσης και φρούρια αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση και την Τρόικα. Οι χουντικής έμπνευσης παραγγελίες του Στουρνάρα για “άμεση εκκένωση” δεν θα περάσουν!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τις δυνάμεις της Αριστεράς και του μαχόμενου κινήματος, να ενισχύσουμε, σε συνεννόηση με τα σωματεία της ΕΡΤ, εδώ και τώρα την περιφρούρηση του χώρου και των εγκαταστάσεων ώστε να συνεχιστούν οι καταλήψεις και να παραμείνει η ΕΡΤ στα χέρια των εργαζομένων και στην υπηρεσία του αγωνιζόμενου λαού.

Παράλληλα, είναι επιτακτικό να προκηρυχθεί τώρα νέα πανεργατική πολιτική απεργία την επόμενη εβδομάδα. Για να νικήσει ο αγώνας της ΕΡΤ. Για να πάρουν τώρα πίσω την πραξικοπηματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Για να κλιμακωθεί ο αγώνας για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Περισσότερο παρά ποτέ χρειάζεται ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και και ανατροπής για να μπει φραγμός στη βάρβαρη πολιτική τους, για την αντεπίθεση των εργατικών και λαϊκών αγώνων και διεκδικήσεων, την πτώση της κυβέρνησης, το άνοιγμα του δρόμου για συνολικότερες ανατροπές.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: