Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ - Η Χρυσή Αυγή μηνύει την «Εργατική Αλληλεγγύη» εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου ΕΡΤ 12/6/2013
Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου ΕΡΤ 12/6/2013
“Δικηγόρος έμμισθος συνεργάτης της Χρυσής Αυγής μηνύει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη”, καταγγέλει η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).


“Ένας έμμισθος συνεργάτης βουλευτή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, ο Ι. Ανδριόπουλος, γνωστός από την προσφυγή που είχε υποβάλει στο ΣτΕ κατά του νόμου για την ιθαγένεια,....
προχώρησε σε μήνυση κατά της “Εργατικής Αλληλεγγύης”, της εφημερίδας του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με στόχο τη λογοκρισία και τη φίμωση της φωνής της αριστεράς που μάχεται κατά της συγκυβέρνησης των Μνημονίων και δεν χαρίζεται στο ρατσισμό και το φασισμό” αναφέρει η ανακοίνωση.
“Μιας εφημερίδας που στηρίζει αταλάντευτα τους αγώνες του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος, προβάλλοντας τη δράση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή”. 
  
Ο Ανδριόπουλος καταμαρτυρά στην Εργατική Αλληλεγγύη και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θωίδου, η οποία πρωτοστατεί στον αγώνα ενάντια στους νεοναζί στην Νίκαια, ότι τον συκοφαντούν αποκαλώντας τον «φασίστα» και εκτιμώντας ότι κινήθηκε κατά του νόμου για την ιθαγένεια υλοποιώντας τα σχέδια του Καρατζαφέρη και του Σαμαρά, που εκείνη την περίοδο τα βρήκαν για να συγκυβερνήσουν, συμφωνώντας στο αίτημα του πρώτου για ανατροπή του νόμου. 
  
Ο ίδιος ο Ανδριόπουλος ομολόγησε τη σχέση του με το φασισμό, για τον οποίο προφανώς δεν έχουμε κοινό ορισμό, αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ, με τη παρακάτω ανακοίνωση του:
«Στα πλαίσια της Δικηγορικής μου ιδιότητας έχω υπογράψει σύμβαση ιδιωτικού δικαίου από 17.06.2012 προσωπικά με βουλευτή επαρχίας του Κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με πάγια περιοδική αμοιβή σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 2 του Ν. 1366/1983 ως επιστημονικός συνεργάτης & αποκλειστικά για το κοινοβουλευτικό του έργο». 
  
Φαίνεται, ότι ο «επιστημονικός συνεργάτης» Ι. Ανδριόπουλος, βρήκε τρόπο να δικαιολογήσει την αμοιβή του εργοδότη του, που του την εξασφαλίζει από το Ταμείο του του ναζιστικού μηχανισμού της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για χυδαία απόπειρα των δήθεν «αντισυστημικών» νεοναζί της Χρυσής Αυγής να προωθήσουν την επίθεση κατά της αριστεράς που ενορχηστρώνει ο Σαμαράς και οι ειδικοί του σύμβουλοι, συνεχίζει η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.
   


“Η απόπειρα λογοκρισίας και φίμωσης με μήνυση είναι συμπλήρωμα των επιθέσεων των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές, επιχειρώντας να συνδυάσουν τις επιθέσεις στο δρόμο για την επιβολή τρόμου με την «νομιμοποίηση» μέσω της δικαστικής δίωξης. Το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιηθεί ιδιαίτερα ο πολιτικός χώρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με εμπρησμούς στεκιών και καταστροφές σε Γραφεία. 
  
Την ίδια περίοδο, που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής τάσσονται υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ, της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, της καταστροφής της Χαλκιδικής με τις «επενδύσεις»-θάνατο των καναδών χρυσοθήρων απλώνουν το χέρι στο Σαμαρά για να προχωρήσουν μαζί την επίθεση στην αριστερά.

  

Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου
Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου
Η μήνυση αυτή ξαναπιάνει το νήμα των παλιότερων διώξεων κατά συντακτών της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη από τον Κ. Πλεύρη, τον Π. Ψωμιάδη και τον Ν. Μάρτη. Και τότε σύσσωμη η δεξιά πολυκατοικία, από τους νεοναζί μέχρι τους δεξιούς και τους νοσταλγούς της χούντας, ήθελαν τις διώξεις των μελών της Οργάνωσης Σοσιαλιστική Επανάσταση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων.   
 
Καλούμε την αριστερά, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών, τους φοιτητικούς συλλόγους να καταδικάσουν αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις των νεοναζί και να κλιμακώσουν τους αγώνες για να απαλλαγούμε από την συγκυβέρνηση των μνημονίων της λιτότητας, των απολύσεων, του ρατσισμού και της συνεργασίας με τους νεοναζί στην επίθεση κατά της αριστεράς”, καταλήγει η ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.





enet


Λάβαμε στις 21:01 της Τρίτης 25 Ιουνίου ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον δικηγόρο Ανδριόπουλο που κατονομάζεται στο δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ όσο και στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.
Το μήνυμα αυτό λέει τα εξής:

Πληροφορήθηκα σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας http://xronika05.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6296.html αναφορικά με το πρόσωπο μου, η οποία αναπαράγει ανάρτηση ιστοσελίδας http://antiracismfascism.org/index.php?option=com_content&view=article&id=718 με υβριστικούς, συκοφαντικούς και ψευδείς ισχυρισμούς για το άτομο μου χωρίς να ζητηθεί η άποψη μου περί αυτών των αναφορών.
Από πέρσι έχω υποβάλει έγκληση-μήνυση στη συντάκτρια του άρθρου ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, διότι όχι μόνο με έβριζε ως φασίστα, επειδή προφανώς δεν της άρεσε που ως δικηγόρος-αιτών κατάφερα να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο Ν.3838/2010 και ως προς την ιθαγένεια λόγω γέννησης ή φοίτησης και ως προς τη συμμετοχή αλλοδαπών στις Δημοτικές Εκλογές (αποφάσεις 350/2011 Δ' Τμήματος και 460/2013 Ολομέλειας Συμβουλίου της Επικρατείας-ΣτΕ), αλλά επιπλέον με προσέβαλε ψευδόμενη γράφοντας, ότι ένας εκ των αρχηγών ΝΔ ή ΛΑΟΣ μάλλον ο 2ος με έστειλε να καταθέσω την αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ, την στιγμή που δεν έχω γνωρίσει ούτε μιλήσει ποτέ μου ούτε με τον Αρχηγό της ΝΔ ούτε του ΛΑΟΣ.

Στην ανάρτηση που αναδημοσιεύετε, χαρακτηρίζομαι ως φασίστας,επειδή ως Δικηγόρος παρέχω μεταξύ άλλων νομικές συμβουλές σε βουλευτή επαρχίας της Χρυσής Αυγής, νεοναζί, ότι η μήνυση μου είναι συμπλήρωμα επιθέσεων Ταγμάτων Εφόδου, ότι με αυτήν δικαιολογώ την αμοιβή του εργοδότη μου, που την εξασφαλίζω από το Ταμείο του ναζιστικού μηχανισμού της ΧΑ, την στιγμή που οι επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών λαμβάνουν αμοιβή από τη Βουλή για τις υπηρεσίες τους και όχι από κόμματα

Επειδή δεν θεωρώ, ότι κανένας έχει το δικαίωμα να με προσβάλλει με σαφή στόχο να μειώσει την προσωπικότητα μου, την επαγγελματική μου φήμη καλώντας ταυτόχρονα σε πογκρόμ εναντίον μου

Σας καλώ εντός δυο (2) ημερών, έως αύριο Τετάρτη 26.06.2013 είτε να έχει αφαιρεθεί η ανάρτηση είτε να δημοσιευτεί ολόκληρη η απάντηση μου στο χώρο της ανάρτησης και να ειδοποιηθώ σχετικά εκ μέρους σας

Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος, όπως σαφώς θα στραφώ νομικά κατά του εμφανιζόμενου στην ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ συντονιστή της Πέτρου Κωνσταντίνου και παντός άλλου υπευθύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: