Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Απαγωγή αλά CIA και παράδοση στην Τουρκία αριστερού αγωνιστή

Η Ελλάδα του Μνημονίου μοιάζει όλο και περισσότερο με Μπανανία, όπου ο λαός ζει σε πλήρη εξαθλίωση και οι βασικές συνταγματικές διατάξεις έχουν ανασταλεί. Πριν από λίγο η Τούρκικη Αντιτρομοκρατική ενημέρωσε τους οικείους του Γιαϊλά Μπουλούτ ότι ο αριστερός αγωνιστής βρίσκεται στα χέρια της. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουλούτ απήχθη...
το βράδυ της Πέμπτης από την οδό Σόλωνος.
 
Η Ελληνική Αστυνομία αρνήθηκε επισήμως ότι έχει ανάμειξη στο περιστατικό. Ωστόσο, αυτόπτης μάρτυς σημείωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου στο οποίο έσυραν τον Μπουλούτ. Η πινακίδα αντιστοιχεί σε αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ.

Είτε την απαγωγή την έκανε η ΕΛΑΣ είτε οι τούρκικες ή αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες, το βέβαιο είναι ότι καταλύθηκε κάθε έννοια νομιμότητας και δικαιοσύνης. Κατά παράβαση του Συντάγματος, των νόμων και των διεθνών συμβάσεων, ο πολιτικός πρόσφυγας παραδίδεται στο Τουρκικό κράτος, με μια επιχείρηση που θυμίζει έντονα τις απαγωγές της CIA και τις μυστικές μεταφορές υπόπτων στο Γκουαντάναμο.

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες έχουν ενορχηστρώσει μια επιχείρηση εναντίον «υπόπτων» σε Ελλάδα και Τουρκία. Είναι επίσης γνωστό ότι σε αυτήν την επιχείρηση παίζει ενεργό ρόλο η Ελληνική Αντιτρομοκρατική, λειτουργώντας ουσιαστικά ως παραμάγαζο των Αμερικανών.

Καταγγέλλουμε την Ελληνική κυβέρνηση για αυτήν τη βάναυση καταπάτηση του συνταγματικού πλαισίου και των θεμελιωδών ελευθεριών.
Καλούμε σε μαζική συστράτευση για την υπεράσπιση των Τούρκων και Κούρδων πολιτικών προσφύγων. Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει!


http://diktio.org/node/899

Δεν υπάρχουν σχόλια: