Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Συνεργεί ο δήμος στο χαράτσι των 30€ για το ΟΣΔΕ- Τους έδωσε τα δημοτικά κτήρια...

Ομαδική παράκρουση ή συμπαιγνία; Έχει γίνει τεράστιος ντόρος εδώ και μέρες στην Ημαθία αλλά και στην Αλεξάνδρεια σχετικά με το χαράτσι των 30 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν οι αγρότες στην ΕΑΣ Αγρινίου για την δήλωση ΟΣΔΕ.
Όλοι καταδικάζουν το χαράτσι, όλοι είναι σε γνώση του χαρατσιού αλλά τίποτα δεν κάνουν και όλοι αποδεικνύονται για ακόμα μια φορά ως οι μεγαλύτεροι υποκριτές.
Ωστόσο, αν και το ζήτημα το...
χαρατσιού ετέθη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου Αλεξάνδρειας και μάλιστα αποφασίστηκε να εκδοθεί ένα ψήφισμα καταδικαστικό μάθαμε σήμερα από την ραδιοφωνική συχνότητα του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας συνεργεί στην όλη ιστορία παραχωρώντας τα δημοτικά του κτήρια στην Μελίκη και στο Πλατύ για να γίνονται οι δηλώσεις.
Μ΄ άλλα λόγια, ο δήμος Αλεξάνδρειας συμβάλλει στην μείωση του κόστους της ΕΑΣ Αγρινίου που ενώ εισπράττει χρήματα από τον κάθε αγρότη θα έπρεπε να νοικιάσει ένα γραφείο αλλά αντ΄ αυτού έρχεται ο δήμος και της το παραχωρεί για να αυξήσει τα κέρδη της!!
Είναι προφανές ότι η απόφαση πρέπει να ανακληθεί.
Αυτά επί του παρόντος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς τι η έκπληξη σας? Δεν γνωρίζεται ότι ο Δήμαρχος Δημητριάδης ,και οι παρατρεχάμενοι του δημοτικοί σύμβουλοι είναι εκπρόσωποι τις Ν Δ? Είναι δυνατόν να έρθουν κόντρα με την Κυβέρνηση τους? Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τους κάνει. Και χειρότερα πρέπει. Οι αγρότες έβγαλαν και τον δήμαρχο και τον τόνυ σαμαρά. Μόνο έτσι θα καταλάβουν .