Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Από δω άρχισε η "πτήση" του ΙΧ
Ο 34χρονος Κώστας Μάρκου ήταν ο οδηγός της μοιραίας BMV που το πρωί της Κυριακής (όπως γράψαμε στο ρεπορτάζ) κυριολεκτικά "πέταξε" και προσέκρουσε στο σπίτι που βλέπετε στη φωτογραφία, στη νότια είσοδο της Αλεξάνδρειας, αμέσως μετά τη διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών.
Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε το ΙΧ πρέπει να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και αφού βρέθηκε στον αέρα και διέγραψε πορεία γύρω στα...
40 μέτρα, προσέκρουσε στο χώμα και με βία συγκρούστηκε στον τοίχο του σπιτιού με αποτέλεσμα να γκρεμίσει το μπαλκόνι και την είσοδο της αποθήκης στο ισόγειο.
Το συμβάν είναι τραγικό. Είναι τραγικό γιατί χάθηκε ένας νέος άνθρωπος που άφησε πίσω του δυο ανήλικα παιδιά. Το συμβάν προκάλεσε έναν βαριά τραυματισμένο που δίνει μάχη για τη ζωή του και έναν ακόμα ευτυχώς ελαφρά τραυματία.
Επίσης κάτι που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι θεωρείται ευτύχημα το γεγονός ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσε ή δεν ήταν στο σημείο εκείνο, μιας και πρόκειται για διασταύρωση, κάποιο άλλο όχημα γιατί τότε σήμερα θα μιλούσαμε για πολλά θύματα.
Η κηδεία του Κ. Μάρκου έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Στη θέση του πρώτου κύκλου έσκασε στο χώμα
και πήρε πορεία με δύναμη προς το σπίτι

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία.
Από τη σύγκρουση το μπαλκόνι γκρεμίστηκε!

Το ΙΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: