Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ Η ΒΕΡΟΙΑ. ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!

Είδαμε όλοι την πρεμούρα του Λοβέρδου να καταργήσει ή να συνενώσει Νοσοκομεία αλλά δεν είδαμε να του καίγεται καρφί για την στάση εργασιών, παύση παροχής υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου Βέροιας εξ αιτίας απουσίας ιατρού αναισθησιολόγου!
Ναι, ολόκληρο νοσοκομείο που...εξυπηρετεί ή θα έπρεπε να εξυπηρετεί πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας, δεν έχει αναισθησιλόγο και το ΕΚΑΒ πήρε εντολή από τον διοικητή του να μη διακομίζουν ασθενείς στο νοσοκομείο που χρειάζονται να υποστούν χειρουργική επέμβαση γιατί δε μπορεί να γίνει.
Αυτό το χάλι είναι γνωστό εδώ και μήνες όταν το Νοσοκομείο ξέμεινε από αναισθησιολόγους και κανείς δεν έκανε κάτι για να πληρωθούν οι θέσεις που είναι κενές και προβλέπονται από τον οργανισμό. Προβλέπονται έξι (6) θέσεις αναισθησιολόγων και τώρα το Νοσοκομείο Βέροιας δεν έχει κανέναν προς δόξα της Πασοκικής πολιτικής που όπως πάει σε λίγο καιρό θα τα διαλύσει όλα.
Το θέμα είναι σοβαρό και δεν επιδέχεται αναβολή στις αντιδράσεις όλων όσοι έχουν θεσμικό ρόλο και υποχρέωση να αντιδράσουν. Να ορθώσουν επιτέλους ανάστημα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, οι δήμαρχοι, τα σωματεία, ο λαός του νομού.
Ας σταματήσουν οι πολιτικοί να κρύβονται πίσω από την γενική αδυναμία του κράτους και ας επιτελέσουν το καθήκον τους έστω και την υστάτη ώρα. Νισάφι πια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: