Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής (29/5) στο πάνω Μακροχώρι, μπροστά από το αρτοποιείο "Ελληνικόν", όταν ένας καβγάς εξελίχθηκε σε "σύρραξη" και κατέληξε με έναν άνθρωπο να βρίσκεται κρεμασμένος πάνω στο καπό οχήματος που οδηγούσε τσιγγάνος, για 500 μέτρα περίπου!
Όπως αναφέρουν...πληροφορίες, τσιγγάνοι έπαιζαν μπουγέλο στο σημείο, γεγονός που ενόχλησε τους θαμώνες (τα βαθύτερα αίτια παραμένουν άγνωστα) και έγινε η συμπλοκή.
Στο σημείο σταμάτησαν ακόμη δυο οχήματα που οδηγούσαν τσιγγάνοι και μέσα σε λίγη ώρα, τσιγγάνοι και θαμώνες καφετεριών στο σημείο πιάστηκαν στα χέρια.
Από εκεί και πέρα, η εξέλιξη ήταν η εξής:Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ωστόσο ένας από τους τσιγγάνους οδηγούς, με όχημα μάρκας BMW, έκανε επί τόπου αναστροφή και επιχείρηση να μεταβεί προς Βέροια. Εκείνη την ώρα, ένας από τους θαμώνες των καφετεριών (κάποιοι ισχυρίζονται πως ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας) έπεσε πάνω στο καπό του οχήματος για να το σταματήσει, ωστόσο το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε και ο άνθρωπος κρεμόταν κυριολεκτικά από το καπό, ενώ ο τσιγγάνος έτρεχε και έκανε ελιγμούς, χωρίς οι εν υπηρεσία αστυνομικοί να προλάβουν καν να αντιδράσουν, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες
Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε στο ύψος του ΕΑΚ από αστυνομικούς που κατέβαιναν εκείνη την ώρα από την Βέροια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.
Οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Βέροιας για τα περαιτέρω...
ΠΗΓΗ:verianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: