Τρίτη 31 Μαΐου 2011

«Η Έδεσσα σε κίνηση…»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο «Η Έδεσσα σε κίνηση…» - Έκρηξη συλλογικής δράσης που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας, το Δίκτυο Πολιτών για το Περιβάλλον, την Πρωτοβουλία Πολιτών για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν. Πέλλας, την Α΄ ΕΛΜΕ...Πέλλας, το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας, το Σύλλογο Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας, τη Λαϊκή Συνέλευση κατοίκων Βεγορίτιδας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ηθοποιούς, καλλιτέχνες και ερμηνευτές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και παρουσίασαν χωρίς αμοιβή τις δράσεις τους:
Θοδωρή Παπαϊωάννου, που «ζωντάνεψε» για τα παιδιά το βιβλίο του «Ο πειρατής Σιντόρε – Ντορεσί»
Χρύσα Αλεξάκη, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, που έστειλε «Δωράκια στις πόρτες», με τη βοήθεια παιδιών δημοτικού,
Αγαθάγγελο Διαμαντίδη και Κοσμά Τσίναλη για την εξαιρετική τους ερμηνεία στο μονόπρακτο «Το αυγό» από το θεατρικό έργο «Εκείνος και Εκείνος» του Κ. Μουρσελά καθώς και τη Γεωργία Δελημπανίδου για την επιμέλεια της παράστασης αυτής.
Τη θεατρική ομάδα «Παραβάτες της Σκηνής» για τη θεατρική παράσταση «Ο Θείος Πάπας» σε σκηνοθεσία Γ. Καμπούρη, Ι. Ευθυμιάδου και τέλος όλους όσους «έκλεισαν» το διήμερο στη συναυλία στα Μικρά Καταρρακτάκια.
Ακόμα ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Οικονομολόγο- Αναλυτή κ. Δημήτρη Καζάκη για την ενδιαφέρουσα και παρουσία πλήθους κόσμου ομιλία του, με θέμα "Η κρίση χρέους της Ελλάδας και η πολιτική διεξόδου" καθώς και στους ομιλητές της εκδήλωσης της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, για το «Νέο Σχολείο», κ. Γεώργιο Γρόλιο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και κ. Παύλο Χαραμή, Πρόεδρο του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης (ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.) της Ο.Λ.Μ.Ε.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο «Βαρόσι – 4 Εποχές» για τη φιλοξενία του, το Δήμο Έδεσσας για την τεχνική υποστήριξη αλλά και όλους και όλες που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Η Έδεσσα ήταν σε κίνηση σε όλη τη διάρκεια του διημέρου δείχνοντας πως υπάρχει ανησυχία και αγωνία για το μέλλον και κυρίως για την επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός από την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: