Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Είμαστε σε χρεοκοπία, το χρέος μας δεν είναι διαχειρίσιμο. Έχουμε παράταση ζωής για λίγους ακόμα μήνες και μπορεί ανά πάσα στιγμή και εξ αιτίας ενός τυχαίου γεγονότος να... συμβεί η πτώχευση της χώρας μας άμεσα.
Αυτά και άλλα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα είπε χτες το μεσημέρι στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ηγετικού στελέχους της Δημοκρατικής Συνεργασίας Θόδωρος Σκυλακάκης.
"Η μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα, μεγαλύτερη ακόμα και από τη πτώχευση, είναι η επόμενη μέρα. Δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι στη θέση του σημερινού πολιτικού προσωπικού δεν θα προκύψουν ολιγάρχες και μαφιόζοι οπότε απειλείται εκ βάθρων το δημοκρατικό μας σύστημα!!!
Ο Θ. Σκυλακάκης υποστήριξε και επιχειρηματολόγησε για τη δική του αλήθεια που είναι η πιστή τήρηση του Μνημονίου, η υλοποίησή του με ταχύτερους ρυθμούς ώστε να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση και για το λόγο αυτό η ΔΗ.ΣΥ. είναι διατεθειμένη να στηρίξει πολιτικά την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "με όποιον δυνατό τρόπο". Η απάντήση του ήταν στην ερώτηση αν η ΔΗ.ΣΥ. είναι διατεθειμένη να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες σε κυβέρνηση συνεργασίας για την έξοδο από την κρίση.
Περισσότερα στο βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Θ. Σκυλακάκης στα ΧΡΟΝΙΚΑ και στο ράδιο Αλεξάνδρεια στις Βρυξέλλες το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: