Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο "αγιατολαχ" ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Έτσι είναι. Όταν σε επαινεί ο Άνθιμος, ο γνωστός μητροπολίτης του σκότους και της εθνικοφροσύνης, ο μητροπολίτης που είναι "αδελφός" με τον επίσης εθνικόφρονα Ψωμιάδη. Όταν ο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της βαθέος εκκλησίας που προσιδιάζει με τους αγιατολάχ του Ιράν έρχεται και δίνει εύσημα στους αγανακτισμένους τότε κάτι δεν πάει καλά.
Και η ιστορία αρχίζει και βρωμάει όταν θέλει ο παπάς να δώσει και τον τόνο της συγκέντρωσης που, κατά τον ίδιο, είναι: Μη μας ζορίζεται πολύ, θα σας δώσουμε τα ευρώ που σας χρωστάμε. Μπράβο στα παιδιά που διαδηλώνουν ειρηνικά.
Αυτή είναι τελικά η εξέγερση;
Δείτε τη δήλωση του αγιατολάχ της Θεσσαλονίκης:«Καλά κάνουν όλοι αυτοί και συγκεντρώνονται στις μεγάλες πόλεις. Σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα και αλλού χωρίς κομματικές διακρίσεις αλλά διεκδικώντας, λέγοντας δηλαδή στους Ευρωπαίους ότι θα σας δώσουμε πίσω τα χρήματά σας αλλά μην μας πιέζετε. Μην μας βάζετε προθεσμίες και μας απειλείτε ότι θα μας βγάλετε από την Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε χαρακτηριστικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα τι κακο ειπε ? Αν εστιαζες στο οτι η εκκλησια θα μπορουσε να βοηθησει περισσοτερο αλλα δεν το θελει τοτε θα συμφωνουσαμε.

Άγγελος Ιακωβίδης είπε...

Ετσι φαίνονται οι εγκάθετοι και προσκολλημένοι σε παρωχυμένες ιδέες. Ο Άνθιμος αυτό που έκανε ήταν να διαδηλώσει την στήριξη του στους Αγανακτισμένους όλης της Ελλάδας. Κάποιοι όμως μη μπορώντας να ξεφύγουν από την καφρίλα τους και τη στενομυαλυά τους είναι αντίθετη ακόμα και σε αυτό. Ακόμα και αν ο Ανθιμος έβγαινε και έβγαζε διάγγελμα αγάπης για τους μετανάστες αυτοί θα τον κατηγορούσαν για προβοκάτσια. Σε κάθε περίπτωση όμως χαιρόμαστε για όλα αυτά γιατί πλέον αποδεικνύονται ποιοί είναι οι εγκάθετοι και ποιοί είναι βολεμένοι με αυτό το σύστημα και το υποστηρίζουν ειτε γιατί είναι βολεμένοι είτε γιατί είναι απλά ηλίθιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι αγκυλώσεις είναι που δημιούργησαν και συντηρούν το ΠΑΣΟΚ, και μας φέρανε σ αυτό το χάλι!