Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"ΛΑΓΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Ταράζει τα νερά ο Λοβέρδος με τις δηλώσεις του και προκαλεί αμηχανία στον Παπανδρέου. Ζήτησε να ψηφιστεί το νέο Μνημόνιο (Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα) από αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή από 181 βουλευτές. Αυτό το σενάριο το είχαμε ακούσει και προ μηνός περίπου όταν σε συζήτηση με τον Κ. Κιλτίδη στη Βέροια ακούσαμε ότι αυτό δρομολογείται από την Κυβέρνηση για να κάνει ηρωική έξοδο αφού δεν μπορεί να περπατήσει την πολιτική που δεσμεύτηκε με το Μνημόνιο.
Ο Αν. Λοβέρδος, φαίνεται ότι λειτουργεί ως "λαγός" του συστήματος ΠΑΣΟΚ και...ουσιαστικά προαναγγέλει τις εκλογές που έρχονται.
Ο Παπανδρέου γνωρίζει άριστα ότι ο λογαριασμός δε βγαίνει, η πολιτική που ασκεί θα είναι ο νεκροθάφτης του κόμματός του στις εκλογές όταν γίνουν και θέλει να σώσει την πολιτική του υστεροφημία με το "κόλπο" αυτό.
Συμπαραστάτη στην προσπάθεια αυτή έχει τον Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ που ζητάει μετ΄ επιτάσεως "εθνική συνενόηση" και θα είναι προφανώς πρόθυμος να στηρίξει τέτοιες επιλογές στη βάση του νέου Μνημόνιου.
Το σύνθημα το έδωσε ο Λοβέρδος και επίσημα. Θα ακουστούν πολλά το βράδυ στα δελτία των καναλιών ότι ενοχλήθηκε ο Παπανδρέου κλπ. Είναι προφανές ότι το παιχνίδι είναι "στημένο" και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστεί ο κόσμος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο λουστράκος του Πασόκ. Με λένε Βασιλάκη Καΐλα αλλά με φωνάζουν Λοβέρδο.